Park 29 restaurant

Winemakers Dinner med Tenuta Buon Tempo

Velkommen til å teste vin med vinmakeren Alberto Machetti

Vi i Park 29 har gleden av å invitere deg til en eksklusiv Winemakers Dinner med Alberto Machetti fra det anerkjente vinhuset Tenuta Buon Tempo.

Dato: Tirsdag 25. mars
Tid: 18:00
Sted: Park 29 restaurant

Om Tenuta Buon Tempo

Beliggende på en skråning ved Orciaelven nær Castelnuovo dell’Abate i sørlige Montalcino, produserer Tenuta Buon Tempo høykvalitets, opprinnelsestypiske viner fra Brunello-druen. Deres filosofi fokuserer på økologisk dyrking og “hands off” vinproduksjon.

Vinhusets høye standard for moderne teknologi kombineres med en naturlig tilnærming til vinproduksjon. De bruker naturlig gjær og verken filtrerer eller klarer vinene. Det omsorgsfulle arbeidet i vingården danner grunnlaget for den eksepsjonelle kvaliteten som kjennetegner gårdens viner.

Om kvelden

Alberto Machetti vil guide oss gjennom en spennende vinreise der hver vin presenteres sammen med nøye utvalgte retter fra vårt kjøkken. Dette blir en kveld for sanne vinelskere og en unik mulighet til å møte en av Italias dyktigste vinmakere.

Begrenset antall plasser. Reservasjon nødvendig.

Velkommen til en uforglemmelig kveld med italiensk vinkunst!

PS: Du får en link i påmeldingen til forhåndsbetaling. Denne må betales før du kommer til Winemakers Dinner.

Eventuell avbestilling må skje 2 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med kr 500,- per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, vil det koste kr. 1295,- per person.

MENY

Viner fra Buon Tempo
kr 1295,- for mat og vin
  • TERRINE PÅ SHORTRIBS MED HVITLØK OG SYLTET SOPP
    TERRINE OF SHORTRIBS WITH GARLIC AND PICKLED MUSHROOM
    (MILK, SULFITES, CELERY, WHEAT)
    LA FURBA 2022
    ROSSO DI MONTALCINO 2022
  • ANDEBRYST MED JORDSKOKK OG KIRSEBÆRSJY
    DUCK BREAST WITH SUNCHOKE AND CHERRY GRAVY
    (SULFITES, CELERY, MILK)
    BRUNELLO DI MONTALCINO 2010
  • REINSDYR MED SORTKÅL OG RØDVINSSJY
    REINDEER WITH CAVOLLO NERO AND RED WINE GRAVY
    (MILK, SULFITES, CELERY, MUSTARD)
    BRUNELLO DI MONTALCINO 2018
    BRUNELLO DI MONTALCINO P. 56 2018