Kansellert: Opplev en kveld med Villbrygg Makers Dinner
På grunn av uforutsette omstendigheter er vi nødt til å kansellere dette.
Vi beklager dette. Vi kommer tilbake til ny dato senere.
Dato: 3. april
Kl. 18.00
Sted: Parkveien 29
Forrett
Økologisk kyllinglever fra Hovelsrud med persillerot og perlebygg
(SU, M, H)
Hovedrett
Skinnstekt skrei med selleri og beurre blanc
(F, M, C, SU, E)
Dessert
Eplepai med peanøtter og kaneliskrem
(M, E, H, P)
Kun kr. 865,-
Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)