Park 29 restaurant Oslo

restaurant oslo

La oss begynne opplevelsen med en forfriskende start på måltidet. Vår forrett består av saftige gulrøtter anrettet med sprøstekte cashewnøtter og aromatiske kaffirlimeblad. De søte betene kontrasteres fint med de nøtteaktige cashewnøttene og det sitruspregede limebladet. En perfekt appetittvekker!

Deretter fortsetter vi med en kremet gresskarsuppe, med et hint av chili som gir suppen et lett tilslør av varme. Toppes gjør suppen med sprøstekt bacon, som tilfører salt og røykaroma. En klassisk kombinasjon som vekker sansene.

Så er det klart for kveldens hovedrett – steinsbit fra norske farvann. Den hvite fisken serveres med en frisk salat av fermentert rødkål, som gir et preg av syrlighet. Over fisken helles en aromatisk blåskjellsaus laget på norske blåskjell. Den smelter sammen med steinsbiten og gir en duft av havet.

Til dessert frister vi deg med en kremaktig sjokoladeganache. Den myke ganachen er smaksatt med friske bringebær, som balanserer den søte sjokoladen. For sprøst og nøttepreg drysses hakkede valnøtter over, sammen med luftig vispet økologisk surmelk. En perfekt søt avslutning på måltidet.

Gjennom denne menyen får du oppleve det ypperste fra norsk natur, kombinert med inspirasjon fra det asiatiske og det franske kjøkken. Våre kokker har lagt sine hjerter i å lage en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Vi håper at du koser deg og lar deg friste på denne reisen gjennom smaker!

Picture of Av Baard Overgaard Hansen

Av Baard Overgaard Hansen

Baard Overgaard Hansen er en erfaren markedsfører basert i Oslo, Norge. Han har omfattende ekspertise innen markedsføring fra Japan Photo, Pixum, Findus og Sult. Sult har siden starten i 1996 tilbudt selskapslokaler for bryllup, sommerfest, kickoff, konferanser, dåp, og navnefester. Sult driver også Park 29 restaurant.

Les mer om Sult