X
MENY
X
A LA CARTE
FORRETT
Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl
kr. 195,-
Scallop with cauliflower, garlic and dulce (BL, E, M)
Soppsymfoni med emulsjon av kaldpresset rapsolje
kr. 195,-
Symphony of mushrooms with emulsion of cold pressed rapeseed oil (M, SU, E, SE)
Fiskesuppe a la Park (serveres med brød og smør)
kr. 185,- / 225,-
Fish soup a la Park (F, SK, BL, M, C, SU)
Kyllinghjerter fra Hovelsrud gård med kremet sopp og brioche
kr. 185,-
Chicken hearts from Hovelsrud farm with creamed mushrooms and brioche (H, M, E, SU)
Pære- og persillerotsuppe med fermenterte blåbær
kr. 175,-
Pear and parsley root soup with fermented blueberries (M, SU, C)
HOVEDRETT
Breiflabb med cannelinibønner, mais og cherrytomater
kr. 365,-
Monkfish with cannelini beans, corn and cherry tomatoes (F, M, C, SU)
Norsk lam med petit pois, mynte, squash og sauce vierge
kr. 395,-
Norwegian lamb with petit pois, mint, squash and sauce vierge (M, C, SU)
Reinsdyr med kongeøsterssopp, rødvinssjy og broccolini
kr. 425,-
Reindeer with king oyster mushrooms, red wine jus and broccolini (M, C, SU)
Risotto med hummer og blåmuggost
kr. 385,-
Risotto with lobster and blue cheese (M, SK, SU, C)
Aubergine fylt med valnøtter, servert med pesto og soppuré
kr. 235,-
Egg plant filled with walnuts, served with pesto and mushroom puré (VN, M, C, SU)
Dagens fisk / kjøtt
kr. 345,-
Fish or meat of the day (ask your waiter)
Brød og smør (supper og salater serveres med brød og smør)
kr. 45,-
Bread and butter (soups, salads and mussels are served with bread and butter) (B, H, M)
DESSERT
Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk
kr. 175,-
Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, SO, HV, H, E, SM)
Bakt ostekake med blåbær og hvit sjokolade
kr. 175,-
Baked cheese cake with blueberries and white chocolate (M, SO, HV, H, E, SM)
Dagens utvalg av norske gårdsoster
kr. 195,-
A selection of Norwegian farm cheeses
(M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN)
(M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN)
Petits fours
kr. 115,-
Petits fours (we adjust for allergies)
1 kule iskremsorbet (spør om dagens smak)
kr. 55,-
1 scoop of ice cream / sorbet (ask about the flavour of the day)
Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl
Scallop with cauliflower, garlic and dulce (BL, E, M)
Soppsymfoni med emulsjon av kaldpresset rapsolje
Symphony of mushrooms with emulsion of cold pressed rapeseed oil (M, SU, E, SE)
HOVEDRETT
Breiflabb med cannelinibønner, mais og cherrytomater
Monkfish with cannelini beans, corn and cherry tomatoes (F, M, C, SU)
Norsk lam med petit pois, mynte, squash og sauce vierge
Norwegian lamb with petit pois, mint, squash and sauce vierge (M, C, SU)
DESSERT
Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk
Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, SO, HV, H, E, SM)
Bakt ostekake med blåbær og hvit sjokolade
Baked cheesecake with blueberries and white chocolate (M, SO, HV, E, SM)
Tre retter kr. 675,-. 4 retter med oster kr. 795,-, vin-meny kr. 575, med oster kr. 685,-.
3-course meny kr. 675,- - 4 course menu with cheese plate kr. 795,- - Wine Menu kr. 575,- - with cheese plate kr. 685,-.
TASTING MENU (fra kl. 16.00)
Soppsymfoni med emulsjon av kaldpresset rapsolje
Symphony of mushrooms with emulsion of cold pressed rapeseed oil (M, SU, E, SE)
Breiflabb med eple, blåskjell og oscietra caviar
Monkfish with apple, mussels and oscietra caviar (F, BL, SU, C)
Kalvelever med kantarell, fermentert blåbær og persille
Veal liver with chanterels, fermented blueberries and parsley (M, C, SU)
Reinsdyr med kongeøsterssopp, rødvinssjy og broccolini
Reindeer with king oyster mushroom, red wine jus and broccolini (M, C, SU)
Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk
Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, H, E, SO, VN)
Pris: kr. 850,-
Vin / Wine: kr. 750,-
Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pisctachio)