Park 29 restaurant i Oslo

gavekort park 29
Gresskarsuppe med chili og bacon
Indrefilet av okse med sortkål og vintergrønnsaker
Røkt reinsdyr med kremet sopp og ristet brioche
Sjokoladeganache med kirsebær, hasselnøtter og økologisk surmelk
Previous
Next

JULEMENY

A LA CARTE

FORRETT

Røkt reinsdyr med kremet sopp og ristet brioche (kr. 195,-)

Smoked reindeer with creamed mushrooms and toasted brioche (M, H, E, SU)

Gresskarskuppe med chili og bacon (kr. 175,-)

Pumpkin soup with chili and bacon (HV, SU, C)

Gravet laks med beter, pepperrot og fennikel (kr. 185,-)

Cured salmon with beets, horseradish and fennel (F, M, E, SU)

Fiskesuppe a la Park (serveres med brød og smør) (kr. 185,- / 225,-)

Fish soup a la Park (F, SK, BL, M, C, SU)

HOVEDRETT

Piggvar med blomkål, petit pois og brunet smør (kr. 395,-)

Turbot with cauliflower, petit pois and brown butter (M, F)

Vintertorsk med baconsmør, kålrot og spinat (kr. 385,-)

Winter cod with bacon butter, rutabaga and spinach (F, M, C)

Ristet gresskar med quinoasalat, eplekompost og solsikkekjerner (kr. 255,-)

Roasted pumpkin with quinoa salad, apple compot and sunflower seeds (C, SU, SM, CN, SO)

Andebryst med fermentert rødkål, gresskarpuré og bjørnebær (kr. 395,-)

Duck breast with fermented red cabbage, pumkin purée and blackberries (M, C, SU)

Indrefilet av okse med sortkål og vintergrønnsaker (kr. 405,-)

Tenderloin of beef with cabollo nero and winter vegetables (M, C, SU)

DESSERT

Sjokoladeganache med hasselnøtter og kirsebær (kr. 175,-)

Chocolate ganache with hazelnuts and cherries (M, H, SO, HN)

Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 175,-)

A selection of Norwegian farm cheese (M, SU, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN)

Pepperkaker med multer, ostekrem og hvit sjokolade (kr. 175,-)

Ginger bread with cloudberries, cheese cream and white chocolate (M, SO, HV, H, E, SU)

Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)

Petits Fours (we adjust for allergies)

SELSKAPSMENY

FORRETT

Gravet laks med beter, pepperrot og fennikel

Cured salmon with beets, horseradish and fennel (F, M, E, SU)

Røkt reinsdyr med kremet sopp og ristet brioche

Smoked reindeer with creamed mushrooms and toasted brioche (M, H, E, SU)

HOVEDRETT

Vintertorsk med baconsmør, kålrot og spinat

Winter cod with bacon butter, rutabaga and spinach (F, M, C)

Andebryst med fermentert rødkål, gresskarpuré og bjørnebær

Duck breast with fermented red cabbage, pumkin purée and blackberries (M, C, SU)

DESSERT

Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk

Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, E, SO, HN)

Pepperkaker med multer, ostekrem og hvit sjokolade

Ginger bread with cloudberries, cheese cream and white chocolate (M, SO, HV, H, E, SU)

Tre retter kr. 675,-. 4 retter med oster kr. 795,-, vin-meny kr. 575, med oster kr. 685,-.

3-course meny kr. 675,- - 4 course menu with cheese plate kr. 795,- - Wine Menu kr. 575,- - with cheese plate kr. 685,-.

TASTING MENY (fra kl. 16.00)

Beter med cashewnøtter og kaffirlimeblad

Beets with cashew nuts and kaffir lime leaves (M, CN, SU, E)

Gresskarsuppe med chili og bacon

Pumpkin soup with chili and bacon (M, SU, C)

Piggvar med fermentert rødkål, røkt blåskjellsaus og gressløk

Turbot with fermented red cabbage, smoked mussel sauce and chives (F, BL, M, C, SU)

Andebryst med bjørnebærsaus, rosettkål og gratinert potet

Duck breast with blackberry sauce, flower sprouts and potato gratin (M, C, SU)

Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk

Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, H, E, SO, HN)

Pris: kr. 850,-

Vin / Wine: kr. 750,-

Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pisctachio)

Translate »