Gresskarsuppe med chili og bacon
Indrefilet av okse med sortkål og vintergrønnsaker
Røkt reinsdyr med kremet sopp og ristet brioche
Sjokoladeganache med kirsebær, hasselnøtter og økologisk surmelk
Previous
Next
JULEMENY
A LA CARTE
FORRETT
Røkt reinsdyr med kremet sopp og ristet brioche (kr. 195,-)
Smoked reindeer with creamed mushrooms and toasted brioche (M, H, E, SU)
Gresskarskuppe med chili og bacon (kr. 175,-)
Pumpkin soup with chili and bacon (HV, SU, C)
Gravet laks med beter, pepperrot og fennikel (kr. 185,-)
Cured salmon with beets, horseradish and fennel (F, M, E, SU)
Fiskesuppe a la Park (serveres med brød og smør) (kr. 185,- / 225,-)
Fish soup a la Park (F, SK, BL, M, C, SU)
HOVEDRETT
Piggvar med blomkål, petit pois og brunet smør (kr. 395,-)
Turbot with cauliflower, petit pois and brown butter (M, F)
Vintertorsk med baconsmør, kålrot og spinat (kr. 385,-)
Winter cod with bacon butter, rutabaga and spinach (F, M, C)
Ristet gresskar med quinoasalat, eplekompost og solsikkekjerner (kr. 255,-)
Roasted pumpkin with quinoa salad, apple compot and sunflower seeds (C, SU, SM, CN, SO)
Andebryst med fermentert rødkål, gresskarpuré og bjørnebær (kr. 395,-)
Duck breast with fermented red cabbage, pumkin purée and blackberries (M, C, SU)
Indrefilet av okse med sortkål og vintergrønnsaker (kr. 405,-)
Tenderloin of beef with cabollo nero and winter vegetables (M, C, SU)
DESSERT
Sjokoladeganache med hasselnøtter og kirsebær (kr. 175,-)
Chocolate ganache with hazelnuts and cherries (M, H, SO, HN)
Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 175,-)
A selection of Norwegian farm cheese (M, SU, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN)
Pepperkaker med multer, ostekrem og hvit sjokolade (kr. 175,-)
Ginger bread with cloudberries, cheese cream and white chocolate (M, SO, HV, H, E, SU)
Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)
Petits Fours (we adjust for allergies)
Gravet laks med beter, pepperrot og fennikel
Cured salmon with beets, horseradish and fennel (F, M, E, SU)
Røkt reinsdyr med kremet sopp og ristet brioche
Smoked reindeer with creamed mushrooms and toasted brioche (M, H, E, SU)
HOVEDRETT
Vintertorsk med baconsmør, kålrot og spinat
Winter cod with bacon butter, rutabaga and spinach (F, M, C)
Andebryst med fermentert rødkål, gresskarpuré og bjørnebær
Duck breast with fermented red cabbage, pumkin purée and blackberries (M, C, SU)
DESSERT
Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk
Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, E, SO, HN)
Pepperkaker med multer, ostekrem og hvit sjokolade
Ginger bread with cloudberries, cheese cream and white chocolate (M, SO, HV, H, E, SU)
Tre retter kr. 675,-. 4 retter med oster kr. 795,-, vin-meny kr. 575, med oster kr. 685,-.
3-course meny kr. 675,- - 4 course menu with cheese plate kr. 795,- - Wine Menu kr. 575,- - with cheese plate kr. 685,-.
TASTING MENY (fra kl. 16.00)
Beter med cashewnøtter og kaffirlimeblad
Beets with cashew nuts and kaffir lime leaves (M, CN, SU, E)
Gresskarsuppe med chili og bacon
Pumpkin soup with chili and bacon (M, SU, C)
Piggvar med fermentert rødkål, røkt blåskjellsaus og gressløk
Turbot with fermented red cabbage, smoked mussel sauce and chives (F, BL, M, C, SU)
Andebryst med bjørnebærsaus, rosettkål og gratinert potet
Duck breast with blackberry sauce, flower sprouts and potato gratin (M, C, SU)
Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk
Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, H, E, SO, HN)
Pris: kr. 850,-
Vin / Wine: kr. 750,-
Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pisctachio)