Park 29 Restaurant & Bar

X

MENY

X

A LA CARTE

FORRETT

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl

kr. 195,-
Scallop with cauliflower, garlic and dulce (BL, E, M)

Soppsymfoni med emulsjon av kaldpresset rapsolje

kr. 195,-
Symphony of mushrooms with emulsion of cold pressed rapeseed oil (M, SU, E, SE)

Fiskesuppe a la Park (serveres med brød og smør)

kr. 185,- / 225,-
Fish soup a la Park (F, SK, BL, M, C, SU)

Kyllinghjerter fra Hovelsrud gård med kremet sopp og brioche

kr. 185,-
Chicken hearts from Hovelsrud farm with creamed mushrooms and brioche (H, M, E, SU)

Pære- og persillerotsuppe med fermenterte blåbær

kr. 175,-
Pear and parsley root soup with fermented blueberries (M, SU, C)

HOVEDRETT

Breiflabb med cannelinibønner, mais og cherrytomater

kr. 365,-
Monkfish with cannelini beans, corn and cherry tomatoes (F, M, C, SU)

Norsk lam med petit pois, mynte, squash og sauce vierge

kr. 395,-
Norwegian lamb with petit pois, mint, squash and sauce vierge (M, C, SU)

Reinsdyr med kongeøsterssopp, rødvinssjy og broccolini

kr. 425,-
Reindeer with king oyster mushrooms, red wine jus and broccolini (M, C, SU)

Risotto med hummer og blåmuggost

kr. 385,-
Risotto with lobster and blue cheese (M, SK, SU, C)

Aubergine fylt med valnøtter, servert med pesto og soppuré

kr. 235,-
Egg plant filled with walnuts, served with pesto and mushroom puré (VN, M, C, SU)

Dagens fisk / kjøtt

kr. 345,-
Fish or meat of the day (ask your waiter)

Brød og smør (supper og salater serveres med brød og smør)

kr. 45,-
Bread and butter (soups, salads and mussels are served with bread and butter) (B, H, M)

DESSERT

Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk

kr. 175,-
Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, SO, HV, H, E, SM)

Bakt ostekake med blåbær og hvit sjokolade

kr. 175,-
Baked cheese cake with blueberries and white chocolate (M, SO, HV, H, E, SM)

Dagens utvalg av norske gårdsoster

kr. 195,-
A selection of Norwegian farm cheeses
(M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN)

Petits fours

kr. 115,-
Petits fours (we adjust for allergies)

1 kule iskremsorbet (spør om dagens smak)

kr. 55,-
1 scoop of ice cream / sorbet (ask about the flavour of the day)

SELSKAPSMENY

FORRETT

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl

Scallop with cauliflower, garlic and dulce (BL, E, M)

Soppsymfoni med emulsjon av kaldpresset rapsolje

Symphony of mushrooms with emulsion of cold pressed rapeseed oil (M, SU, E, SE)

HOVEDRETT

Breiflabb med cannelinibønner, mais og cherrytomater

Monkfish with cannelini beans, corn and cherry tomatoes (F, M, C, SU)

Norsk lam med petit pois, mynte, squash og sauce vierge

Norwegian lamb with petit pois, mint, squash and sauce vierge (M, C, SU)

DESSERT

Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk

Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, SO, HV, H, E, SM)

Bakt ostekake med blåbær og hvit sjokolade

Baked cheesecake with blueberries and white chocolate (M, SO, HV, E, SM)

Tre retter kr. 675,-. 4 retter med oster kr. 795,-, vin-meny kr. 575, med oster kr. 685,-.

3-course meny kr. 675,- - 4 course menu with cheese plate kr. 795,- - Wine Menu kr. 575,- - with cheese plate kr. 685,-.

TASTING MENU (fra kl. 16.00)

Soppsymfoni med emulsjon av kaldpresset rapsolje

Symphony of mushrooms with emulsion of cold pressed rapeseed oil (M, SU, E, SE)

Breiflabb med eple, blåskjell og oscietra caviar

Monkfish with apple, mussels and oscietra caviar (F, BL, SU, C)

Kalvelever med kantarell, fermentert blåbær og persille

Veal liver with chanterels, fermented blueberries and parsley (M, C, SU)

Reinsdyr med kongeøsterssopp, rødvinssjy og broccolini

Reindeer with king oyster mushroom, red wine jus and broccolini (M, C, SU)

Sjokoladeganache med bringebær, valnøtter og økologisk surmelk

Chocolate ganache with raspberries, walnuts and organic sour milk (M, H, E, SO, VN)

Pris: kr. 850,-

Vin / Wine: kr. 750,-

Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pisctachio)

Translate »