Park 29 Restaurant Oslo

Med vårens ankomst og sommeren rett rundt hjørnet, bobler Oslo av liv og optimisme. Byens pulserende gater forvandles til samlingssteder for både fastboende og besøkende. Alle blir ivrige etter å nyte solens varme stråler på uteservering i Oslo. Midt i dette yrende bylivet finner du en skjult perle som tilbyr en unik uteserveringsopplevelse – Park 29.

Den perfekte beliggenheten

Park 29 ligger i hjertet av Oslo (rett ved slottet). Med sin praktfulle arkitektur og frodige hage, er dette det ultimate stedet for de som søker et avslappende et sted. Flere mener dette er den beste uteserveringen i Oslo.

Restaurantens beliggenhet er intet mindre enn perfekt. Et stenkast fra Oslos mest besøkte attraksjoner, men samtidig et fredelig tilfluktssted fra byens kjas og mas.

Et møtested for alle anledninger

Vår uterestaurant er designet med tanke på fleksibilitet og komfort. Dette gjør Park 29 til det ideelle møtestedet for enhver anledning. Enten du planlegger en uformell lunsj med venner, et forretningsmøte under åpen himmel, eller en romantisk middag ved solnedgang, tilbyr vår uteservering en atmosfære som er både innbydende og inspirerende.

Utepils

Å nyte en kald pils eller et tilsvarende øl i frisk luft er en kjær tradisjon her i Norge, kjent som ‘utepils‘. Dette hyggelige ritualet foregår ofte på en av de mange trivelige uteserveringene. For mange markerer den første utepilsen for året inntoget av våren. Det står som et like sikkert vårtegn som synet av den første hestehoven.

Kulinariske opplevelser

Park 29 er kjent for sitt fokus på kvalitet og innovasjon på kjøkkenet. Vårt menytilbud reflekterer sesongens beste ingredienser. Alt er nøye utvalgt for å komplementere vår unike setting. Fra ferske sjømatretter til utsøkte vegetariske alternativer, vår uteservering er et sted hvor maten står i sentrum. Her er hver rett en feiring av de rike, lokale smakene.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig uteserveringsopplevelse hos Park 29. Med vår kombinasjon av fantastisk mat, enestående service, og den perfekte beliggenheten, er vi overbeviste om at ditt besøk hos oss vil bli et av dine høydepunkter denne sommeren i Oslo.

uteservering oslo