Park 29 Restaurant Oslo

Kansellert: Opplev Sider Makers Dinner med Apal Sideri

Bli med oss fredag 12. april, for en uforglemmelig aften på Park 29. Vi dykker ned i siderens verden sammen med Apal Sideri. Dette er en unik mulighet til å oppleve de friske og fruktige smakene av eple, rett fra hjertet av Hjelmeland kommune.

Vi er stolte over å ha med oss Dan Olav Sæbø, en etterkommer med en rik arv og lidenskap for siderproduksjon, som det 9. tipp-oldebarnet til Elling Knutson som kjøpte Sæbø i 1628. Dan Olav, som overtok garden i 2020, har dedikert seg til å videreføre familietradisjonene med en moderne vri, ved å produsere eplesider og eplejus som er anerkjent for sin kvalitet og smak.

For å gjøre kvelden enda mer spesiell, vil Bernt Bucher Johannessen, forfatteren av “Sidereventyret”, dele innsikter og historier som vil berike vår forståelse av sider som kultur og kunstform.

Velkommen til en kveld fylt med historie, kultur, og uslåelige smaksopplevelser!

Sted: Park 29, Parkveien 29
Dato: fredag 12. april
Kl. 18 – 20
Pris: kr. 965,- per person
(inkluderer tre retter og
smaksprøver av 3 ulike sidere).

Kveldens meny

Forrett:
Økologisk kyllinglever fra Hovelsrud med persillerot og perlebygg (SU, M, H)

Hovedrett:
Skinnstekt skrei med selleri og beurre blanc (F, M, C, SU, E)

Dessert:
Eplepai med peanøtter og kaneliskrem (M, E, H, P)

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

sider makers dinner med apal sideri
apal sideri