SELSKAPSMENY SOMMER 2020 

STARTER

Røkt laks med dill og nypotet (F, M, SE, C, SU)

Smoked salmon with dill and fresh potatoes

or

Chevre med beter og fiken (M, SU, A)

Chevre with beets and figs

MAIN COURSE

Kalv med morkel og sommergrønnsaker (M, SU, C)

Veal with morels and summer vegetables

or

Kveite med selleri og hasselnøtter (F, M, HN, C)

Halibut with celeriac and hazelnuts

DESSERT

Rabarbra med vanilje og bringebær(M, HV, E)

Rhubarb with vanilla and raspberries

or

Melkesjokolade med bær (M, E, HN)

Milk chocolate and berries

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

Today´s selection of cheeses

155 Nok

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

Her finner du oss