SELSKAPSMENY VINTER (JAN-MAR) 2020

STARTER

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)

Scallops with cauliflower, garlic and dulse

or

Chèvre med beter, fiken, mandler og honning (M, SU, A)

Chèvre with beet root, figs, almonds and honey

MAIN COURSE

Bakt torsk med potetpuré og trøffel (F, M)

Cod with potato purée and truffle

or

Ytrefilet av okse med spicy kirsebærsaus og fondantpotet (C, SU, M, H)

Sirloin of beef with spicy cherry sauce and fondant potato

DESSERT

Sjokolademousse med banan og lime (M, E)

Chocolate mousse with banana and lime

or

Sitrussalat med mango og vanilje (M, E)

Citrus salad with mango and vanilla

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

Today´s selection of cheeses

155 Nok

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

Her finner du oss