SELSKAPSMENY VÅR (MAI) 2020

STARTER

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)

Scallops with cauliflower, garlic and dulse

or

Vårens første grønnsaker (M, SU, H, E, SE)

The first vegetables of spring

MAIN COURSE

Lysing med brokkoli og brunet smør (F, M)

Hake with broccoli and brown butter

or

Lam med jordskokk og sennepssaus (C, SU, M, SE)

Lamb with Jerusalem artichoke and mustard jus

DESSERT

Sjokolade med salt karamell (M, E, H, HN)

Chocolate with salted caramel

or

Bjørnebærmousse med marengs og sitrontimian (M, E, H, HV)

Blackberry mousse with meringue and lemon thyme

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

Today´s selection of cheeses

155 Nok

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

Her finner du oss