Park 29 restaurant Oslo

Personvernerklæring

I Sultgruppen er vi opptatt av å håndtere personopplysninger i tråd med gjeldende regelverk, på en trygg og sikker måte. Her finner du mer informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og hvordan du kan utøve dine rettigheter som registrert. Datatilsynet beskriver behandling av personopplysninger som “all bruk av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering, eller en kombinasjon av slike bruksmåter”. Her begrenser vi det til et absolutt minimum i tråd med vår filosofi for databehandling og lovkravet dataminimering.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er, på vegne av Sult og Tørst AS med alle datterselskap, behandlingsansvarlig for virksomhetens og konsernets behandling av personopplysninger. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger behandler vi og hvorfor

I vårt arbeid og kommunikasjon med kunder og kontakter blir det behandlet personopplysninger i de forskjellige løsningene og kanalene som er i bruk.

Vi behandler vi følgende personopplysninger om våre kunder:

  • navn
  • tittel/rolle
  • firmaadresse
  • telefonnummer
  • e-post

I tillegg kan andre personopplysninger bli behandlet dersom det er nødvendig for gjennomføring av eventuelle avtaler og tjenester.Vi behandler personopplysninger i hovedsak for å utføre oppdrag for våre kunder, og det rettslige grunnlaget er da som oftest at behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale (Personopplysningsloven, GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b). Ved arrangering av kurs, seminarer, nyhetsbrev eller lignende, kan det rettslige grunnlaget være samtykke (Personopplysningsloven, GDPR art. 6 nr. 1 bokstav a).

Vi samler inn og behandler følgende typer personopplysninger:

1. Navn, kontaktinformasjon og betalingsopplysninger når du bestiller mat eller gjør en reservasjon.

2. Informasjon om matpreferanser og allergier når du oppgir dette til oss.

3. IP-adresse, nettleserinformasjon og informasjonskapsler (cookies) når du besøker våre nettsider.

4. Ansettelsesrelaterte opplysninger for våre ansatte, inkludert kontaktinformasjon, stilling, ansettelseshistorikk, og lønnsopplysninger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for å lære om hvordan nettstedet brukes og hva vi kan forbedre. Samtykke til cookies håndteres i nettleser eller i annen applikasjon du bruker når du besøker vår nettside. 

Hvor lenge oppbevarer vi personopplysningene dine?

Vi lagrer personopplysninger så kort som mulig og ikke lenger enn det som er nødvendig for det formålet de er samlet inn for, i tråd med gjeldende regelverk slik behovene er beskrevet over.

De registrertes rettigheter

Hvis du er registrert i våre systemer, har du med visse forbehold disse rettighetene, som beskrevet på Datatilsynets nettsider:

  • innsyn i egne personopplysninger
  • korrigering av personopplysninger
  • sletting av personopplysninger
  • begrensing av behandling av personopplysninger
  • rett til dataportabilitet
  • protestere mot av behandling av personopplysninger
  • mulighet til å klage til Datatilsynet

Våre underbehandlere

Gastroplanner
Superb
Xledger 
Conta
Tamigo
Visma
Favrit
Mailchimp
PCK

Endringer i personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 13. mars 2024. Den vil endres ved behov.

Kontaktinformasjon

personvern@sult-no