Park 29 restaurant Oslo

Oslos fineste uteservering - Park 29 restaurant

I sommer kåret Aftenposten Park 29 restaurant ved Slottsparken til Oslos fineste uteservering. Restauranten har lenge hatt et godt rykte for sin fantastiske beliggenhet midt i Slottsparken, og prisen bekrefter at de leverer mer enn bare fin utsikt.

Beliggenhet
Park 29 ligger helt perfekt til rett ved inngangen til Slottsparken. Her kan gjestene nyte maten sin i fredfulle omgivelser midt i Oslo sentrum, omgitt av gras og trær. På sommeren er terrassen rikelig med bord og stoler slik at alle får plass.

Mat og drikke
Restauranten serverer italienske og franske måltider  av høy kvalitet laget av lokale råvarer. De fleste retter kan tilbys i både vanlige og vegetariske/veganske varianter. I tillegg til et godt utvalg av øl, vin og cocktailer. Personalet er kunnskapsrike og hjelpsomme.

Atmosfære
Stedet puster ro og avslapning. Her kan man slappe av etter en travel bydag midt i parken.

På kveldstid blir belysningen dempet og stemningen koselig.

Med sin unike beliggenhet ved Oslos Slottspark, og fokus på friske lokale råvarer, er det lett å forstå hvorfor Park 29 ble kåret til byens beste uteservering. Dette er et perfekt sted for å slappe av, nyte maten og omgivelsene – midt i hjertet av Oslo.

park 29 - oslos fineste uteservering (aftenposten)

Bestill chambre séparée hos Park 29