Park 29 restaurant Oslo

Opplev Oslos kulinariske skatter på Park 29

Velkommen til Park 29, hvor hver tallerken forteller en historie om Norges rike kulinariske arv. La oss starte vår gastronomiske reise med en forrett som kombinerer det tradisjonelle og det moderne: Røkt reinsdyr med kremet sopp og ristet brioche. Dette er en rett som oser av norsk villmark og lokalt håndverk.

For suppeelskere, vår gresskarsuppe med chili og bacon, en perfekt balanse mellom søtt og krydret, vil varme deg på kjølige Oslo-kvelder. Eller hva med vår gravet laks, en klassisk norsk spesialitet, som vi gir en frisk vri med beter, pepperrot og fennikel?

Vår hovedrett-meny skinner med vintertorsk og piggvar, begge tilberedt med sesongens beste ingredienser. For vegetarianere har vi en deilig ristet gresskar med quinoasalat, et bevis på at vegetarretter kan være like rike på smak og tekstur som sine kjøttbaserte motparter.

Og til slutt, hva er et måltid uten dessert? Våre sjokoladeganache med hasselnøtter og kirsebær, eller pepperkaker med multer, er ren nytelse og en perfekt avslutning på måltidet.

Besøk oss på Park 29 for en unik matopplevelse som feirer norsk matkultur. Vi ligger i hjertet av Oslo, og venter på å ønske deg velkommen til et kulinarisk eventyr!

spisesteder oslo