Park 29 restaurant Oslo

I hjertet av Oslo, litt skjult bak slottet, finner du en unik skatt som venter på å bli utforsket. Park 29, kjent for sin eleganse og eksklusivitet, er stolt av å tilby en “Chambre Séparée” – en privat spiseopplevelse som kombinerer luksus med intimitet.

En eksklusiv opplevelse

Våre Chambre Séparée er mer enn bare et privat rom; det er en reise gjennom kulinariske herligheter og personlig service. Perfekt for de som søker en mer personlig og eksklusiv atmosfære for deres neste arrangement, enten det er et forretningsmøte, en familiefeiring, eller en romantisk aften.

Skreddersydd dine behov

Hos Park 29 forstår vi at hvert arrangement er unikt. Derfor tilbyr vi skreddersydde menyer og oppsett som passer dine spesifikke ønsker og behov. Vårt erfarne team jobber tett med deg for å sikre at hver detalj er perfekt.

Kulinariske mestere

Våre talentfulle kokker kombinerer lokale råvarer med internasjonale smaker for å skape en meny som vil begeistre og overraske. Fra delikate forretter til overdådige hovedretter og himmelske desserter, hver rett er en feiring av smak og kvalitet.

Idyllisk beliggenhet

Park 29 er ikke bare kjent for sin mat, men også for sin betagende beliggenhet. Chambre Séparée rommet gir utsikt over Oslos vakre landskap, noe som skaper en uforglemmelig bakgrunn for ethvert arrangement.

Opplev det ultimate innen privat dining i Oslo hos Park 29. Våre Chambre Séparée er oaser av luksus og komfort som venter på å gi deg og dine gjester en uforglemmelig opplevelse. Kontakt oss i dag for å reservere ditt neste arrangement og oppdag hva som gjør Park 29 til et ettertraktet sted for de mest eksklusive hendelsene i byen. Park 29 er en restaurant med chambre separee i Oslo. 

Anbefalt av Aftenposten for sin “fantastiske uteservering”. 

For reservasjoner ber vi deg fylle ut skjemaet under.

chambre séparée oslo
spisesteder oslo
indrefilet