Park 29 restaurant Oslo

Oppdag Oslos beste tasting meny på Park 29

Er du på utkikk etter en unik kulinarisk opplevelse i hjertet av Oslo? Da trenger du ikke lete lenger. Park 29 tilbyr en uforglemmelig tasting meny som garantert vil begeistre dine smaksløker.

Hva er en tasting meny?

En tasting meny er en samling av små retter som gir deg muligheten til å utforske en rekke ulike smaker og teksturer. Det gir kjøkkenet muligheten til å vise frem sin kreativitet og ekspertise, og gir deg som gjest en fantastisk mulighet til å smake på det beste kjøkkenet har å tilby.

Hvorfor velge Park 29?

Unik lokasjon

Park 29 er plassert i en sjarmerende bygning med en rolig atmosfære, ideelt for en romantisk kveld ute eller en spesiell feiring.

Eksepsjonell mat

Vår tasting meny endrer seg med sesongen for å benytte ferske, lokale råvarer. Hver rett er nøye utvalgt og tilberedt av våre dyktige kokker.

Sommelierens valg

Hva er vel en fantastisk måltid uten vin? Våre sommelierer er alltid klare for å finne den perfekte vinen som komplimenterer din matopplevelse.

Hvem passer vår tasting meny for?

Uansett om du er en erfaren matentusiast eller noen som ønsker å prøve noe nytt, passer vår tasting meny for alle. Den er også et ypperlig valg for spesielle anledninger som jubileer, bryllup og forretningsmiddager.

Book din plass i dag

Ta en reise gjennom smaker og opplev hva Park 29 har å tilby. Vi anbefaler å booke på forhånd da vår tasting meny er svært populær.

tasting meny oslo