Park 29 restaurant Oslo

OM VÅR VIN

Velfylt vinkjeller

Hos Park29 er vi lidenskapelig opptatt av vin. Det har resultert i en betydelig vinkjeller. Hos oss er det derfor mulig å finne sjeldne storheter, I tillegg til et godt basissortiment.

Klassikere og nykommere

Vår meny er preget av råvarer av ypperste kvalitet. Det kjennetegner også vinkjelleren. Derfor er de klassiske, tidløse vinområdene godt representert i menyen. Vi har også funnet plass til noen spennende nye produsenter, som lager moderne viner av høy kvalitet, som står godt til våre menyer. En del av disse har vi svært hyggelige priser på, fordi vi ønsker at våre gjester skal få mulighet til å la maten få følge med fantastiske viner.

Finn din favoritt

Ønsker du en spesiell vin til ditt måltid, ta kontakt på forhånd. Vi har et stort kontaktnett og kan skaffe til veie det meste av vin i markedet. Når du sitter ved bordet, så spør oss. Vi vil gjerne bidra til at måltidet blir minnerikt.

WINEMAKERS DINNER

Park 29 inviterer flere ganger i året til vinkvelder, Winemakers Dinner, i samarbeid med flere vinprodusenter og -importører. Her får du som gjest smake og lære mer om store viner, kombinert med retter vi har valgt ut og ofte komponert spesielt for kvelden. Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få informasjon om når det holdes Winemakers dinner.

Her er vårt vinkart