Park 29 Restaurant Oslo

Om Park 29 restaurant

Park 29 inviterer deg til en kulinarisk reise i Oslos eldste trevilla, bygget i staselig sveitserstil i 1847. Denne historiske perlen, som en gang var hjemmet til komponisten Halfdan Kjerulf og møtested for Christianias kunstnerelite, står nå klar til å ta imot deg.

Vår restaurant er mer enn bare et spisested; det er en inngangsport til en svunnen tid. Vi har bevart villaens rike historie og sjarm, samtidig som vi tilbyr moderne gourmetopplevelser inspirert av det franske og italienske kjøkken. Vårt engasjement for kvalitet vises gjennom hver rett, nøye sammensatt av de fineste råvarer fra både lokale og internasjonale kilder.

På Park 29 er servering mer enn måltider; det er en feiring av matkunst og tradisjon. Her kan du forvente en stemningsfull kveld der smakfulle retter og historiske omgivelser smelter sammen og skaper minneverdige øyeblikk. La oss ta deg tilbake til en tid hvor hvert måltid var en seremoni, og hver sammenkomst en fest.

Fra våre verneverdige trebygninger til de utsøkt oppussede interiørene av Tine Ramstad, i samarbeid med Byantikvaren i Oslo, sikrer vi at din opplevelse hos oss blir både autentisk og luksuriøs. Enten det er en spesiell anledning eller en aften ute, Park 29 garanterer en kveld du aldri vil glemme.

Ta steget inn i historien – besøk oss i Parkveien 29, hvor fortid møter fremtid og hvor hver middag blir en del av historien.

chambre separee
chambre separee
[xyz-ips snippet="Sommify"]