Park 29 restaurant Oslo

Om Park 29 restaurant

Velkommen til Park 29 restaurant. Vi holder til i Oslos eldste trevilla som har vært vertskap for lystige lag og bevertning i flere århundrer. Her har kunstnereliten i Christiania samlet seg for å nyte gode stunder og skape minner som har vart i generasjoner. Nå er det din tur til å bli en del av historien.

Halfdan Kjerulf bodde i Parkveien 29 fra 1851 til 1858. 

Villaen ble bygd i 1847.

Park 29 er ikke bare en restaurant, det er en opplevelse. Vi tar deg med tilbake til en tid da mat var en kunstform og servering var en seremoni. Vår lidenskap for det franske og italienske kjøkkenet gjenspeiles i vår meny, og vi har nøye valgt ut de beste råvarene fra både inn- og utland. Vi ønsker å gi deg en opplevelse av den ultimate kombinasjonen av smaker, teksturer og aromaer.

Vi tror at inspirasjonen til måltidene på midten av 1800-tallet også kan ha kommet fra disse landene, og det er derfor vi har valgt å hente vår inspirasjon fra akkurat disse stedene. Vi ønsker å bringe en bit av Frankrike og Italia til Norge, og vi vil at du skal føle deg som om du er på en reise gjennom disse landene mens du nyter våre retter.

Park 29 er en klassisk restaurant med høy standard, og vi håper å kunne tilby deg en opplevelse som vil skape minner som varer i lang tid fremover. Vi ønsker å gi deg en kveld du aldri vil glemme, og vi håper du vil bli med oss på reisen tilbake i tid. Velkommen til Park 29, hvor historie møter matkunst.

chambre separee
chambre separee
[xyz-ips snippet="Sommify"]