Nyttår i Oslo

Nyttår er en viktig feiring for mange og inneholder ofte god mat og drikke. Vi i Park 29 inviterer både store å små selskap i hyggelig atmosfære i Oslos eldste villa sentralt i Oslo. Her  byr vi på en special meny med komplementære viner.

Det vil være mulig å feire i egen chambres separées

Chambre 1: Opptil 6 personer
Chambre 2: Opptil 12 personer
Chambre 3: Opptil 20 personer
Chambre 4: Opptil 26 personer
Chambre 5: Opptil 48 personer

Vi kan ta imot selskaper opptil 84 gjester.

Park 29 stenger kjøkkenet 20:00 og restauranten 00:00.

Menyen tilpasses selvfølgelig for allergikere og diettbehov. Legg merke til at det er kun 1 meny tilgjengelig på nyttår!

Gjelder kun selskaper over 8 personer

Gjelder kun bordbestillinger under 8 personer

Se meny kjøkkenet vårt satt sammen for nyttårsfeiringen

NYTTÅR MENY 2019

NEW YEARS EVE 2019

AMUSE BOUCHE

—–

STEKT KONGEKRABBE MED ESTRAGON OG LIME

KING CRAB WITH TARRAGON AND LIME

(SK, M, E, SU)

—–

TRØFFELPASTA

TRUFFLE PASTA

(H, E, M)

 —–

NORSK HJORT FRA ØSTERDALEN MED SPICY KIRSEBÆRSAUS, POTETPURÉ OG SELLERI

NORWEGIAN DEER WITH SPICY CHERRY SAUCE, POTATO PURÉE AND CELERIAC

(M, C, SU, SE)

—–

SJOKOLADEMOUSSE MED STEINSOPP

CHOCOLATE MOUSSE WITH PORCINI

(M, E, H, HV)

—–

PETIT FOUR

 

MENU 1095 NOK

WITH CHAMPAGNE AND WINE 1995 NOK

 

EXTRA COURSE 155 NOK – WINE 145 NOK

 

UTVALG AV OSTER / A SELECTION OF CHEESES

(M, SU, SM, E, HV, HN, VN, A)

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat (Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

Velkommen til nyttårsfeiring hos oss!