• MENY

    TASTING MENU

    CEVICHE MED SITRON OG RØDLØK

    CEVICHE WITH LEMON AND RED ONION

     (F, SU)

     

    JORDSKOKK I VARIASJON

    VARIATION OF JERUSALEM ARTICHOKE

     (M, SU, E, H)

    TRØFFELPASTA

    TRUFFLE PASTA

    (M, H, E)

    LAMMECARRÉ MED GLASERTE ROTFRUKTER OG SENNEP

    LAMB CHOPS WITH GLAZED ROOT VEGETABLES AND MUSTARD

    (M, SU, SE, C)

    ANANAS MED HASSELNØTT OG BRINGEBÆR

    PINEAPPLE WITH HAZELNUT AND RASPBERRY

    (M, E, H, HN)

     

    MENU 695 NOK

    WINE 695 NOK

    EXTRA COURSE

    DAGENS OST (M, SM, SU, VN, A, HN)

    TODAY`S CHEESE

    CHEESE 100 NOK – WINE 100 NOK

    A la carte: Forretter

    serveres hele dagen

    • KAMSKJELL MED HVITLØK, BLOMKÅL OG SØL
      185,-
      (BL, SU, E, M, SE)
    • CHÈVRE MED SALTBAKTE BETER, FIKEN OG MANDLER
      175,-
      (M, SU, A, H)
    • LETTGRAVET HJORTETARTAR MED JORDSKOKK OG PEPPERROT
      175,-
      (M, SU, SE, E)
    • FISKESUPPE A LÀ PARK
      145,-
      (F, SK, BL, M, C, SU)

    A la carte: Hovedretter

    serveres hele dagen

    • BLOMKÅL OG TRØFFEL
      195,-
      (M, H)
    • KVEITE MED HASSELNØTTER OG SELLERI
      285,-
      (F, M, HN, C)
    • BAKT TORSK MED GULROT, INGEFÆR OG FENNIKEL
      275,-
      (F, M, E)
    • YTREFILET AV OKSE MED SPICY KIRSEBÆRSAUS OG FONDANTPOTET
      285,-
      (M, SU, C, H)
    • DÅHJORT MED VILTSJY, SORTKÅL OG POMMES RØSTI
      325,-
      (M, SU, C, SE)
    • KREMET FISKESUPPE A LÀ PARK
      195,-
      (F, SK, BL, M, C, SU)

    A la carte: Desserter og søte fristelser

    • SJOKOLADEMOUSSE MED BANAN OG LIME
      135,-
      (M, E)
    • ANANAS I VARIASJON MED HASSELNØTT OG BRINGEBÆR
      135,-
      (M, E, H, HN)
    • SITRUS MED MANGO OG VANILJE
      135,-
      (E, M, H, HV)
    • DAGENS UTVALG AV OSTER
      155,-
      (M, SU, SM, A, HN, VN, PI, P)
    • PETIT FOUR
      75,-
      (M, SU, E, A, HN, H)
    •  

      Allergener/Allergens in this Menu:
      Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)

    SELSKAPSMENY VINTER (JAN-MAR) 2020

    STARTER

    Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)

    Scallops with cauliflower, garlic and dulse

    or

    Chèvre med beter, fiken, mandler og honning (M, SU, A)

    Chèvre with beet root, figs, almonds and honey

    MAIN COURSE

    Bakt torsk med potetpuré og trøffel (F, M)

    Cod with potato purée and truffle

    or

    Ytrefilet av okse med spicy kirsebærsaus og fondantpotet (C, SU, M, H)

    Sirloin of beef with spicy cherry sauce and fondant potato

    DESSERT

    Sjokolademousse med banan og lime (M, E)

    Chocolate mousse with banana and lime

    or

    Sitrus med mango og vanilje (M, E, H, HV)

    Citrus with mango and vanilla

    3-course 595 Nok

    Wine Menu 495 Nok

    Cheese as extra option

    Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

    Today´s selection of cheeses

    155 Nok

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

    Her finner du oss