• MENY

    TASTING MENU

    PORSJERT SMØRFLYNDRE MED PÆRE

    POACHED GREY SOLE WITH PEAR

     (SU, H, SE)

    TRØFFELPASTA

    TRUFFLE PASTA

    (M, H, E)

    LAMMECARRÉ MED JORDSKOKK OG RØDVINSSJY

    LAMB CARRÉ WITH JERUSALEM ARTICHOKE AND RED WINE JUS

    (M, SU, C)

    HITRA BLÅMUGGOST MED HJEMMELAGET KNEKKEBRØD OG BLÅBÆR

    HITRA BLUE CHEESE WITH HOME MADE CRISPBREAD AND BLUEBERRY

    (M, SM)

    ANANAS I VARIASJON MED HASSELNØTT OG BRINGEBÆR

    VARIATION OF PINEAPPLE WITH HAZELNUT AND RASPBERRY

    (M, E, H, HN)

     

    MENU 695 NOK

    WINE 695 NOK

    MENU 695 NOK

    WINE 695 NOK

    A la carte: Forretter

    serveres hele dagen

    • KAMSKJELL MED HVITLØK, BLOMKÅL OG SØL
      185,-
      (BL, SU, E, M, SE)
    • CHÈVRE MED SALTBAKTE BETER, FIKEN OG MANDLER
      175,-
      (M, SU, A, H)
    • OKSEHALE MED PEPPERROT OG SITRON
      175,-
      (M, SU, H, C, E)
    • FISKESUPPE A LÀ PARK
      145,-
      (F, SK, BL, M, C, SU)

    A la carte: Hovedretter

    serveres hele dagen

    • BLOMKÅL OG TRØFFEL
      195,-
      (M, H)
    • KVEITE MED BØNNECASSOULET OG SKALLDYRSAUS
      285,-
      (F, M, SU, SK, C)
    • BAKT SKREI MED GULROT, INGEFÆR OG RØKT TORSKEROGN
      275,-
      (F, M, E)
    • YTREFILET AV OKSE MED SPICY KIRSEBÆRSAUS OG FONDANTPOTET
      285,-
      (M, SU, C, H)
    • DÅHJORT MED VILTSJY, SORTKÅL OG POMMES RØSTI
      325,-
      (M, SU, C, SE)
    • KREMET FISKESUPPE A LÀ PARK
      195,-
      (F, SK, BL, M, C, SU)

    A la carte: Desserter og søte fristelser

    • SJOKOLADEMOUSSE MED BANAN OG LIME
      135,-
      (M, E)
    • ANANAS I VARIASJON MED HASSELNØTT OG BRINGEBÆR
      135,-
      (M, E, H, HN)
    • SITRUS MED MANGO OG VANILJE
      135,-
      (E, M, H, HV)
    • DAGENS UTVALG AV OSTER
      155,-
      (M, SU, SM, A, HN, VN, PI, P)
    • PETIT FOUR
      75,-
      (M, SU, E, A, HN, H)
    •  

      Allergener/Allergens in this Menu:
      Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)

    SELSKAPSMENY VINTER (JAN-MAR) 2020

    STARTER

    Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)

    Scallops with cauliflower, garlic and dulse

    or

    Chèvre med beter, fiken, mandler og honning (M, SU, A)

    Chèvre with beet root, figs, almonds and honey

    MAIN COURSE

    Bakt torsk med potetpuré og trøffel (F, M)

    Cod with potato purée and truffle

    or

    Ytrefilet av okse med spicy kirsebærsaus og fondantpotet (C, SU, M, H)

    Sirloin of beef with spicy cherry sauce and fondant potato

    DESSERT

    Sjokolademousse med banan og lime (M, E)

    Chocolate mousse with banana and lime

    or

    Sitrus med mango og vanilje (M, E, H, HV)

    Citrus with mango and vanilla

    3-course 595 Nok

    Wine Menu 495 Nok

    Cheese as extra option

    Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

    Today´s selection of cheeses

    155 Nok

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

    Her finner du oss