A la carte: Forretter

    serveres hele dagen

    • KAMSKJELL MED BLOMKÅL OG SØL
      185,-
      (BL, SU, E, M, H)
    • HVIT ASPARGES FRA RHEINGAU MED SYRLIG HOLLANDAISE
      185,-
      (M, SU, E)
    • VÅRENS FØRSTE GRØNNSAKER
      165,-
      (M, SU, H, E, SE)
    • FISKESUPPE A LÀ PARK
      155,-
      (F, SK, BL, M, C, SU)
    • BRØD OG SMØR
      35,-
      (H, M, SU)

    A la carte: Hovedretter

    serveres hele dagen

    • LYSING MED BROKKOLI OG BEURRE NOISETTE
      275,-
      (M, F)
    • LAM MED JORDSKOKK OG KIRSEBÆRSAUS
      295,-
      (M, SU, C)
    • FISKESUPPE A LÀ SULT MED BRØD OG SMØR
      195,-
      (F, SK, BL, M, C, H, SU)
    • VÅRENS FØRSTE GRØNNSAKER
      215,-
      (M, SU, H, E, SE)
    • SANDWICH MED SOPPGRIS OG SYLTEAGURK
      175,-
      (H, M, C, SU, E)
    • DAGENS SALAT
      185,-
      (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
    • DAGENS 3-RETTER INKL BRØD OG SMØR
      495,-
      (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)

    A la carte: Desserter og søte fristelser

    • BJØRNEBÆRMOUSSE MED MARENGS OG SITRONTIMIAN
      135,-
      (M, HV, H, E)
    • SJOKOLADE MED SALT KARAMELL
      135,-
      (M, E, H, HN)
    • DAGENS UTVALG AV OSTER
      155,-
      (M, SU, SM, HV, E)
    • PETIT FOUR
      75,-
      (M, SU, E, A, HN, H)
    •  

      Allergener/Allergens in this Menu:
      Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)

    Her finner du oss