Park 29 restaurant Oslo

VÅRE MENYER

A LA CARTE

FORRETT

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (kr. 195,-)

Scallops with cauliflower, garlic and sulse (BL, E, M)

Skagenrøre på toast med løyrom og egg (kr. 195, /235,-)

Skagen salad on toast with bleak roe and egg (SK, F, M, SU, SE, E, B, H, SU, C)

Fiskesuppe a la Park (kr. 195,- / 225,-)

Fish soup a la Park (F, SK, BL. M, C, SU)

Asparges med mozzarella og valnøtter (kr. 205,-)

Asparagus with mozzarella and walnuts (M, C, SU, VN, E)

Fermentert gazpacho med jordbær (kr. 175,-)

Fermented gazpacho with strawberries (SU, B, R)

HOVEDRETT

Kveite med hasselnøtter, sitron og vårprimører (kr. 395,-)

Halibut with hazelnuts, lemon and spring vegetables (F, M, C, HN)

Storfe (spør servitør om stykningsdel) med ramsløk, karamellisert løk (kr. 415,-)

Beef (ask your waiter for the part that is being served) with ramson and caramelized onion (M, C, SU, E)

Dagens kjøtt (kr. 395,-)

Meat of the day (ask your waiter for allergens)

Dagens fisk (kr. 385,-)

Todays Fish (ask your waiter for allergens)

Dagens salat (kr. 195,-)

Todays salad (ask your waiter for allergens)

Stekt søtpotet med ananas, mynte og koriander (kr. 255,-)

Grilled sweet potato with garlic and coriander (kr. 255,-)

Sandwich med soppgris, aioli og sylteagurk (kr. 215,-)

Sandwich with mushroom fed pork, aioli and pickled cucumber (M, H, B, C, SU, SE, E)

Blåskjell med chili, ingefær og koriander (kr. 195,- / 235,-)

Mussels with chili, ginger and coriander (BL)

Salat med norsk chevre, valnøtter og beter (kr. 205,-)

Salad with Norwegian chrevre, walnuts and beets (M, SU, SE, VN)

DESSERT

Sjokoladepudding med kirsebær og hasselnøtter (kr. 175,-)

Chocolate ganache with hazelnuts and cherries (M, E, SO, HN)

Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 215,-)

A selection of Norwegian farm cheeses (M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN, SO)

Mandelkake med rabarbara og snøfrisk (kr. 175,-)

Almond cake with rhubarb and "Snøfrisk" (M, SO, P, H, E, SU)

Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)

Petits Fours (we adjust for allergies)

Iskrem (kr. 55,-)

Scoop of ice cream (ask for todays selection)

17. Mai-meny

FORRETT

Gazpacho med jordbær og fermentert tomat

Gazpacho with strawberries and fermented tomato (M, SU)

Asparges med ramsløk og valnøtter

Asparagus with ramson and walnuts (M, SU, VN)

HOVEDRETT

Kveite med vårprimører, sitron og hasselnøtter

Halibut with spring vegetables, lemon and hazelnuts (F, M, HN, C)

Tomahawk steak med karamellisert løk og chimichurri

Tomahawk steak with caramelised onion and chimichurri (M, SU, C, E)

DESSERT

Mandelkake med rabarbra og jordbær

Almond cake with rhubarb and strawberries (E, M, H, A)

Sjokoladepudding med kirsebær og hasselnøtter

Chocolate pudding with cherries and hazelnuts (M, HN, SU, SO, E)

Pris: kr. 995,- per person for 3-retter.

TASTING MENY
(fra kl. 16.00)

"Skjenald"- og jordskokkmousse med mandler

"Skjenald"- and Jerusalem artichoke mousse with almonds (M, E, A)

Ishavsrøye med dill og kremet fiskesaus

Arctic char with dill and creamed fish saucewith parsleyroot and chives (F, SU, M, C)

Hjorteterrine med pistasj og kirsebær

Deer terrine with pistachio and cherries (M, SU, PI, E)

Kanin med potetkroketter og sennepsjy

Rabitt with potatoecroquettes and mustard jus (M, SU, C, SE)

Sticky toffee med karamell og basilikum

Sticky toffee pudding with caramel and basil (M, E, SO, H)

Pris: kr. 885,-

Vin / Wine: kr. 785,-

Gazpacho med jordbær og fermentert tomat

Gazpacho with strawberries and fermented tomato (M, SU)

Asparges med ramsløk og valnøtter

Asparagus with ramson and walnuts (M, SU, VN)

HOVEDRETT

Kveite med vårprimører, sitron og hasselnøtter

Halibut with spring vegetables, lemon and hazelnuts (F, M, HN, C)

Storfe ytrefilet karamellisert løk og chimichurri

Tomahawk steak caramelized onion and chimichurri (M, C, SU, E)

DESSERT

Mandelkake med rabarbra og jordbær

Almond cake with rhubarb and strawberries (E, M, H, A)

Sjokoladepudding med kirsebær og hasselnøtter

Chocolate pudding with cherries and hazelnuts (M, HN, SU, SO, E)

Tre retter kr. 695,-. 4 retter med oster kr. 795,-, vin-meny kr. 595, med oster kr. 695,-.

3-course meny kr. 695,- - 4 course menu with cheese plate kr. 795,- - Wine Menu kr. 595,- - with cheese plate kr. 695,-.

Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pistachio)