Park 29 restaurant Oslo

VÅRE MENYER

A LA CARTE

FORRETT

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (kr. 195,-)

Scallops with cauliflower, garlic and sulse (BL E, M)

Hjorteterrine med pistasj og kirsebær (kr. 195,-)

Deer terrine with pistachios and cherries (M, SU, PI, E)

Selleri med tindved og grønnkål (kr. 185,-)

Celeriac with seabuckthorn and kale (M, C, SU, H)

Petit pois suppe med fiskeskinn og chorizo (kr. 175,-)

Petit pois soup with fish skin and chorizo (M, SU, SM, E, HN, VN, HV A, PISTASJ)

Fiskesuppe a la Park (kr. 185,- / kr. 225)

Fish soup a la Park (F, SK, BL, M, C, SU)

HOVEDRETT

Skrei med vintergrønnsaker, sitron og beurre blanc (kr. 395,-)

Skrei with winter vegetables, lemon and beurre blanc (M, F, C, SU, E)

Andebryst med sortkål, jordskokk og solbærsaus (kr. 405,-)

Duck breast with cabollo nero, Jerusalem artichoke and black currant sauce (M, C, SU)

Oksekjaker med persillerot, perlebygg og rødvinssjy (kr. 395,-)

Beef cheeks with parsley root, pearl barley and red wine jus (M, C, SU, B)

Dagens fisk (kr. 385,-)

Fish of the day (ask your waiter for allergens)

Beter i variasjon med quinoa, wonton og cashewnøtter (kr. 255,-)

Variation of beets with quinoa, wonton and cashew nuts (SU, CN, H, C)

DESSERT

Sjokoladeganache med hasselnøtter og kirsebær (kr. 175,-)

Chocolate ganache with hazelnuts and cherries (M, H, E, SO, HN)

Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 195,-)

A selection of Norwegian farm cheeses (M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN, SO)

Eplepai med peanøtter og kaneliskrem (kr. 175,-)

Apple pie with peanuts and cinnamon ice cream (M, SO, P, H, E, SU)

Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)

Petits Fours (we adjust for allergies)

17. Mai-meny

FORRETT

Gazpacho med jordbær og fermentert tomat

Gazpacho with strawberries and fermented tomato (M, SU)

Asparges med ramsløk og valnøtter

Asparagus with ramson and walnuts (M, SU, VN)

HOVEDRETT

Kveite med vårprimører, sitron og hasselnøtter

Halibut with spring vegetables, lemon and hazelnuts (F, M, HN, C)

Tomahawk steak med karamellisert løk og chimichurri

Tomahawk steak with caramelised onion and chimichurri (M, SU, C, E)

DESSERT

Mandelkake med rabarbra og jordbær

Almond cake with rhubarb and strawberries (E, M, H, A)

Sjokoladepudding med kirsebær og hasselnøtter

Chocolate pudding with cherries and hazelnuts (M, HN, SU, SO, E)

Pris: kr. 995,- per person for 3-retter.

Røkt tomatsuppe med kokos og koriander

Smoked tomato soup with coconut and coriander (SU)

Stekte oksekjaker med persillerot og gressløk

Fried beef cheeks with parsleyroot and chives (M, H, SU)

Ravioli med potet, bacon og purreløk

Ravioli with potato, bacon and leek (H, E, M, E, SU)

Skrei med selleri og beurre blanc

Skrei with celeriac and beurre blanc (M, F, E, H, C, SU)

Alt / Or
Lammecarrée med jordskokk og bjørnebær

Lamb carrée with Jerusalem artichoke and blackberries (M, SU, C)

Sticky toffee med karamell og basilikum

Sticky toffee pudding with caramel and basil (M, E, SO, H)

Pris: kr. 885,-

Vin / Wine: kr. 785,-

Hjorteterrine med pistasj og kirsebær (kr. 195,-)

Deer terrine with pistachios and cherries (M, SU, PI, E)

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (kr. 195,-)

Scallops with cauliflower, garlic and sulse (BL, M, E, SU)

HOVEDRETT

Skrei med vintergrønnsaker, sitron og beurre blanc (kr. 395,-)

Skrei with winter vegetables, lemon and beurre blanc (F, M, C, SU, E)

Oksekjaker med persillerot, perlebygg og rødvinssjy (kr. 395,-)

Beef cheeks with parsley root, pearl barley and red wine jus (M, C, SU, B)

DESSERT

Sjokoladeganache med hasselnøtter og kirsebær (kr. 175,-)

Chocolate ganache with hazelnuts and cherries (M, H, E, SO, HN)

Eplepai med peanøtter og kaneliskrem (kr. 175,-)

Apple pie with peanuts and cinnamon ice cream (M, SO, H, P, SU, E)

Tre retter kr. 695,-. 4 retter med oster kr. 795,-, vin-meny kr. 595, med oster kr. 695,-.

3-course meny kr. 695,- - 4 course menu with cheese plate kr. 795,- - Wine Menu kr. 595,- - with cheese plate kr. 695,-.

Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pistachio)