Park 29 Restaurant Oslo

A LA CARTE

FORRETT

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (kr. 195,-)

Scallops with cauliflower, garlic and sulse (BL, E, M)

"Soppsymfoni" med gravet eggeplomme (kr. 195,-)

"Symphony of mushrooms" with cured egg yolk (M, E, SU, SE)

Røkt andebryst med beter, fiken og endive (kr. 195,-)

Smoked duck breast with beets, figs and endive (M, C, SU)

Fiskesuppe a la Park (kr. 195,- / 225,-)

Fish soup a la Park (F, SK, BL. M, C, SU)

HOVEDRETT

Kveite med blåskjell og kantareller (kr. 395,-)

Halibut with mussels and chanterelles (F, BL, M, C, SU)

Okse ytrefilet med jordskokk og sauce bordelaise (kr. 415,-)

Sirloin of beef with sun choke and sauce bordelaise (M, C, SU)

Dagens kjøtt (kr. 395,-)

Todays meat (ask your waiter for allergens)

Dagens fisk (kr. 385,-)

Todays fish (ask your waiter for allergens)

Sandwich med soppgris, aioli og sylteagurk (kr. 215,-)

Sandwich with mushroom fed pork, aioli and pickled cucumber (M, H, B, C, SU, SE, E)

Karamellisert Hokkaido gresskar med cashewnøtter og syltet rabarbara (kr. 255,-)

Caramelized Hokkaido pumpkin with cashew nuts and pickled rhubarb (SU, B, CN)

DESSERT

Sjokolademousse med steinsopp og blåbær (kr. 175,-)

Chocolate mousse with porcini and blueberries (M, E, SO)

Eplekake med nøtter og vaniljeis (kr. 175,-)

Apple cake with nuts and vanilla ice cream (M, E, H, HV, PI, HN, VN, A)

Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 215,-)

A selection of Norwegian farm cheeses (M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN, SO)

Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)

Petits Fours (we adjust for allergies)

FOR THE KIDS

Kylling med brokkolini, potetpuré og hollandaise (kr. 215,-)

Chicken with broccolini, potato puré and hollandaise (M, E, SU)

Kveite med gulrot, potetpuré og beurre blanc (kr. 215,-)

Halibut with carrots, potato puré and beurre blanc (F, M, SU)

TASTING MENY
(fra kl. 16.00)

Gravet hval med epleskum og syltet rødløk

Cured whale with apple foam and pickled red onion (F, H, SE, SU)
Anbefalt vin: Dreissigacker Organic Riesling Trocken, Mittelrhein, Tyskland 2017

Skatevinge med beurre noisette og kantareller

Skate wing with beurre noisette and chanterelles (F, SU, M)
Anbefalt vin: Borgeot Bourgogne Chardonnay, Bourgogne Frankrike 2021

Tagliatelle med sjøkreps og skalldyrskum

Tagliatelle with langoustine and shellfish foam (M, E, SK, H, SU, C)
Anbefalt vin: Borgeot Bourgogne Chardonnay, Bourgogne Frankrike 2021

Iberico secreto med pak choi og rødvinssjy

Iberico secreto with pak choi and red wine jus (M, SU, C)
Anbefalt vin: Cune Reserva, Rioja Spania 2019

Sjokolademousse med steinsopp og blåbær

Chocolate mousse with porcini and blueberries (M, SO, E)
Anbefalt vin: Niepoort 20Y Tawny Porto, Douro

Pris: kr. 895,-

Vin / Wine: kr. 795,-

Cheese for tasting 135,-
Wine 135,- 
(E, M, SU, VN, PN, SM, HN)

"Soppsymfoni" med gravet eggeplomme

"Symphony" of mushrooms with cured egg yolk (M, SU, SE, E)

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl

Scallops with cauliflower, garlic and dulce (BL, E, M)

HOVEDRETT

Kveite med eple, blåskjell og kantareller

Halibut with apple, mussles and chanterelles (F, M, C, SU)

Okse ytrefilet med jordskokk og sauce bordelaise

Sirloin of beef with sun choke and sauce bordelaise (M SU, C)

DESSERT

Eplekake med nøtter og vaniljeis

Apple cake with nuts and vanilla ice cream (H, M, E, HV, PL, VN, HN, A)

Sjokolademousse med steinsopp og blåbær

Chocolate mousse with porcini and blueberries (M, SO, E)

Tre retters meny kr. 695,- vin-meny kr. 595

3-course menu kr. 695,- wine menu kr. 595,-

Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pistachio)