Park 29 restaurant

LUNSJ

(FREDAG OG LØRDAG (11.30 - 16.00)

LUNSJ

Dagens to-retters lunsj (kr. 495,-)

Todays 2 course lunch menu

Sandwich med soppgris, aioli og sylteagurk (kr. 215,-)

Sandwich with mushroom fed pork, aioli and pickled cucumber (M, H, B, C, SU, SE, E)

Skagensalat på surdeigstoast med sikrogn og kokt egg (kr. 195,-)

Skagen Salad with sour dough toast with lavaret roe and boiled egg (F, SK, BL. M, E, H, B)

Chevresalat med beter, valnøtter og fiken (kr. 195,-)

Chevre Salad with beets, walnuts and figs (M, VN, SU, SE)

Blåskjellsuppe med pastinakk og urtekrutonger (kr. 195,-)

Mussel soup with parsnip and herb croutons (M, BL, SU, C, H, B)

A LA CARTE

FORRETT

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (kr. 195,-)

Scallops with cauliflower, garlic and sulse (BL, E, M)

Posjert endive med julekrydder og appelsin (kr. 205,-)

Poached endive with christmas spices and orange (H, SE, SU)

Sitrusgravet laks med beter, flatbrød og pepperrot (kr. 215,-)

Citrus cured salmon with beets, flat bread and horseradish (M, SU, SE, E)

Pata Negra med gresskarkjerner og lettsyltet fennikel og rettich (kr. 225,-)

Pata Negra with pumpkin seeds and light pickled rettich and fennel (SU, SE)

Fiskesuppe a la Park (kr. 195,- / 225,-)

Fish soup a la Park (F, SK, BL. M, C, SU)

HOVEDRETT

Torsk med petit pois, gulrot og baconsmør (kr. 395,-)

Cod with petit pois, carrots and bacon butter (F, M, C, SU, SE)

Hjort flatbiff med rotfrukter og plommesaus med chili (kr. 425,-)

Deer, inside round, with root vegetables and plum sauce (M, SU, C, SE)

Andebryst med kål i variasjon og kirsebærsjy (kr. 415,-)

Duck breast with a variation of cabbage and cherry jus (M, SU, C, SE)

Dagens fisk (kr. 385,-)

Todays fish (ask your waiter for allergens)

Beter i variasjon med fiken, quinoa og cashewnøtter (kr. 225,-)

Beets in variation with figs, quinoa and cashewnuts (SU, CN, SE)

DESSERT

Sjokolademousse med tyttebær og timian crumble (kr. 185,-)

Chocolate mousse with lingonberries and thyme crumble (H, M, SO, E)

Krydderkake med multer og konjakk (kr. 185,-)

Norwegian spice cake with cloudberries and cognac (M, E, SU)

Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 215,-)

A selection of Norwegian farm cheeses (M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN, SO)

Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)

Petits Fours (we adjust for allergies)

FOR THE KIDS

Kylling med brokkolini, potetpuré og hollandaise (kr. 215,-)

Chicken with broccolini, potato puré and hollandaise (M, E, SU)

Kveite med gulrot, potetpuré og beurre blanc (kr. 215,-)

Halibut with carrots, potato puré and beurre blanc (F, M, SU)

TASTING MENY
(fra kl. 16.00)

Lettbakt laks med purre, røkt rømme og gresskarkjerner

Light baked salmon with leek, smoked sour cream and pumpkin seeds (F, M, SU)
Anbefalt vin: Dreissigacker Organic Riesling Trocken, Mittelrhein, Tyskland 2017

Kveite med blåskjellsaus og dill

Halibut with mussel sauce and dill (F, SU, M, BL)
Anbefalt vin: Borgeot Bourgogne Chardonnay, Bourgogne Frankrike 2021

Tagliatelle med sjøkreps og skalldyrskum

Tagliatelle with langoustine and shellfish foam (M, E, SK, H, SU, C)
Anbefalt vin: Borgeot Bourgogne Chardonnay, Bourgogne Frankrike 2021

Andebryst med kål i variasjon og kirsebærsjy

Duck breast with cabbage in variation and cherry sauce (M, SU, C)
Anbefalt vin: Cune Reserva, Rioja Spania 2019

Sjokolademousse med tyttebær og timian crumble

Chocolate mousse with lingonberries and thyme crumble (M, SO, E)
Anbefalt vin: Niepoort 20Y Tawny Porto, Douro

Pris: kr. 925,-

Vin / Wine: kr. 825,-

Cheese for tasting 135,-
Wine 135,- 
(E, M, SU, VN, PN, SM, HN)

SELSKAPSMENY

FORRETT

Sitrusgravet laks med beter, flatbrød og pepperrot

Citrus cured salmon with beets, flat bread and horseradish (M, SU, SE, E)

Posjert endive med julekrydder og appelsin

Poached endive with christmas spices and orange (H, SE, SU)

HOVEDRETT

Torsk med bacon, petit pois og gulrot

Cod with bacon, petit pois and carrots (F, M)

Norsk hjort med rotfrukter og plommesaus

Norwegian deer with root vegetables and plum sauce (M, SU, C)

DESSERT

Krydderkake med multer og konjakk

Norwegian spice cake with cloudberries and cognac (M, E, SU)

Sjokolademousse med tyttebær og timian crumble

Chocolate mousse with lingonberries and thyme crumble (H, M, SO, E)

Tre retters meny kr. 735,-
Vin-meny kr. 635,-

3 course menu kr. 735,-
Wine menu kr. 635,- 

Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pistachio)