VÅRE MENYER
SMÅRETTER
Sandwich med soppgris og vår egen BBQ-saus (kr. 235,-)
Sandwich with mushroom fed pork and BBQ-sauce (E, H, B, C, SU, SE)
Toast skagen med raket sikrogn og kokt egg (kr. 225,- / kr. 265,-)
Toast skagen with fermented white fish caviar and boiled egg (SK, F, H, B, M, E, C, SU, SE)
Chevresalat med beter, valnøtter og fiken (kr. 235,-)
Chevre Salad with beets, walnuts and figs (M, VN, SU, SE)
Blåskjell med chili, ingefær og koriander (300 g / 500 g) (kr. 225,- / 265,-)
Mussels with chili, ginger and coriander (BL, SU)
A LA CARTE
FORRETT
Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (kr. 215,-)
Scallops with cauliflower, garlic and sulse (BL, E, M)
Grønnsaksterrine med sort hvitløk og squash (kr. 205,-)
Vegetable terrine with black garlic and zucchini (M, SU)
Lettgravet laks med røkt rørosrømme og purreløk (kr. 215-)
Short cured salmon with smoked sour cream and leek (M, F, SU, H)
Fiskesuppe a la Park (kr. 195,- / 225,-)
Fish soup a la Park (F, SK, BL. M, C, SU)
HOVEDRETT
Kveite med sitron, selleri og hasselnøtter (kr. 395,-)
Halibut with lemon, celeriac and hazelnuts (F, M, C, HN)
Okse ytrefilet med vårprimører og estragon (kr. 425,-)
Beef sirloin with spring vegetables and tarragon (M, C, SU)
Dagens fisk (kr. 385,-)
Fish of the day (ask your waiter for allergens)
Vårgrønnsaker i variasjon med shiitake og touille de pain (kr. 255,-)
Variation of root vegetables with sun choke, smoked beets, shiitake and soy (SU, SE, C, SO)
DESSERT
Hvit sjokolademousse med jordbær (kr. 189,-)
White chocolate mousse with strawberries (M, E, SO, H)
Sitronterte med basilikum (kr. 189,-)
Lemon tart with basil (M, H, E)
Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 225,-)
A selection of Norwegian farm cheeses (M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN, SO)
Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)
Petits Fours (we adjust for allergies)
TIL BARNA
Kyllingbryst med vårgrønnsaker, potetpuré og smørsaus (kr. 225,-)
Chicken breast with spring vegetables potato puré and butter sauce (M, SU)
Kveite med vårgrønnsaker, potetpuré og smørsaus (kr. 225,-)
Halibut with spring vegetables, potato puré and butter sauce (F, M, SU)
1 kule iskrem / sorbet med sesongens bær (kr. 59,-)
1 scope of ice cream / sorbet with seasonal berries (E, M)
TASTING MENY
(fra kl. 16.00 - 21.00)
Røkt reinsdyrhjerte med bokhvete og hjertesalat
Smoked Reindeer Heart with buckwheat and heart salad (M, C, SU)
Anbefalt vin: Knewitz Riesling Trocken, Rheinhessen Germany 2023
Kveite med sitron, selleri og hasselnøtter
Halibut with lemon, celeriac and hazelnuts (F, M, C, HN)
Anbefalt vin: Monnot Couteaux Bourguignions, Bourgogne, Frankrike 2022
Tagliatelle med sjøkreps og skalldyrskum
Tagliatelle with langoustine and shellfish foam (M, E, SK, H, SU, C)
Anbefalt vin: Borgeot Bourgogne Chardonnay, Bourgogne France 2021
Okse med kål i variasjon og kirsebærsjy
Beef with cabbage in variation and cherry sauce (M, SU, C)
Anbefalt vin: Monsanto Chianti Classico, Tuscany, Italy 2022
Hvit sjokolademousse med jordbær
White chocolate mousse with strawberries (M, SO, E)
Anbefalt vin: Sandeman Fine Tawny Porto, Douro, Portugal
Pris: kr. 925,-
Vin / Wine: kr. 825,-
Cheese for tasting 135,-
Wine 135,-
(E, M, SU, VN, PN, SM, HN)
Lettgravet laks med røkt rømme og purreløk
Short cured salmon with smoked sour cream and leek (M, F, SU, H)
Grønnsaksterrine med sort hvitløk og squash
Vegetable terrine with black garlic and zucchini (M, SU)
HOVEDRETT (velg en av rettene)
Kveite med sitron, selleri og hasselnøtter
Halibut with lemon, celeriac and hazelnuts (F, M, C, HN)
Okse ytrefilet med vårprimører og estragon
Beef sirloin with spring vegetables and tarragon (M, SU, C)
DESSERT (velg en av rettene)
Sitronterte med basilikum
Lemon tart with basil (H, M, E, SU)
Hvit sjokolademousse med jordbær
White chocolate mousse with strawberries (M, SO, E, H)
Tre retters meny kr. 735,-
Vin-meny kr. 635,-
3 course menu kr. 735,-
Wine menu kr. 635,-
4 course menu with cheese kr. 835,-
4 course wine package kr. 735,-
Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pistachio)