Park 29 restaurant

SMÅRETTER

Sandwich med soppgris og vår egen BBQ-saus (kr. 235,-)

Sandwich with mushroom fed pork and BBQ-sauce (E, H, B, C, SU, SE)

Toast skagen med raket sikrogn og kokt egg (kr. 225,- / kr. 265,-)

Toast skagen with fermented white fish caviar and boiled egg (SK, F, H, B, M, E, C, SU, SE)

Chevresalat med beter, valnøtter og fiken (kr. 235,-)

Chevre Salad with beets, walnuts and figs (M, VN, SU, SE)

Blåskjell med chili, ingefær og koriander (300 g / 500 g) (kr. 225,- / 265,-)

Mussels with chili, ginger and coriander (BL, SU)

A LA CARTE

FORRETT

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (kr. 215,-)

Scallops with cauliflower, garlic and sulse (BL, E, M)

Grønnsaksterrine med sort hvitløk og squash (kr. 205,-)

Vegetable terrine with black garlic and zucchini (M, SU)

Lettgravet laks med røkt rørosrømme og purreløk (kr. 215-)

Short cured salmon with smoked sour cream and leek (M, F, SU, H)

Fiskesuppe a la Park (kr. 195,- / 225,-)

Fish soup a la Park (F, SK, BL. M, C, SU)

HOVEDRETT

Kveite med sitron, selleri og hasselnøtter (kr. 395,-)

Halibut with lemon, celeriac and hazelnuts (F, M, C, HN)

Okse ytrefilet med vårprimører og estragon (kr. 425,-)

Beef sirloin with spring vegetables and tarragon (M, C, SU)

Dagens fisk (kr. 385,-)

Fish of the day (ask your waiter for allergens)

Vårgrønnsaker i variasjon med shiitake og touille de pain (kr. 255,-)

Variation of root vegetables with sun choke, smoked beets, shiitake and soy (SU, SE, C, SO)

DESSERT

Hvit sjokolademousse med jordbær (kr. 189,-)

White chocolate mousse with strawberries (M, E, SO, H)

Sitronterte med basilikum (kr. 189,-)

Lemon tart with basil (M, H, E)

Dagens utvalg av norske gårdsoster (kr. 225,-)

A selection of Norwegian farm cheeses (M, SU, SM, E, HN, VN, HV, A, PI, PN, CN, SO)

Petits Fours (vi tar hensyn til allergier) (kr. 115,-)

Petits Fours (we adjust for allergies)

TIL BARNA

Kyllingbryst med vårgrønnsaker, potetpuré og smørsaus (kr. 225,-)

Chicken breast with spring vegetables potato puré and butter sauce (M, SU)

Kveite med vårgrønnsaker, potetpuré og smørsaus (kr. 225,-)

Halibut with spring vegetables, potato puré and butter sauce (F, M, SU)

1 kule iskrem / sorbet med sesongens bær (kr. 59,-)

1 scope of ice cream / sorbet with seasonal berries (E, M)

TASTING MENY
(fra kl. 16.00 - 21.00)

Røkt reinsdyrhjerte med bokhvete og hjertesalat

Smoked Reindeer Heart with buckwheat and heart salad (M, C, SU)
Anbefalt vin: Knewitz Riesling Trocken, Rheinhessen Germany 2023

Kveite med sitron, selleri og hasselnøtter

Halibut with lemon, celeriac and hazelnuts (F, M, C, HN)
Anbefalt vin: Monnot Couteaux Bourguignions, Bourgogne, Frankrike 2022

Tagliatelle med sjøkreps og skalldyrskum

Tagliatelle with langoustine and shellfish foam (M, E, SK, H, SU, C)
Anbefalt vin: Borgeot Bourgogne Chardonnay, Bourgogne France 2021

Okse med kål i variasjon og kirsebærsjy

Beef with cabbage in variation and cherry sauce (M, SU, C)
Anbefalt vin: Monsanto Chianti Classico, Tuscany, Italy 2022

Hvit sjokolademousse med jordbær

White chocolate mousse with strawberries (M, SO, E)
Anbefalt vin: Sandeman Fine Tawny Porto, Douro, Portugal

Pris: kr. 925,-

Vin / Wine: kr. 825,-

Cheese for tasting 135,-
Wine 135,- 
(E, M, SU, VN, PN, SM, HN)

SELSKAPSMENY

FORRETT (velg en av rettene)

Lettgravet laks med røkt rømme og purreløk

Short cured salmon with smoked sour cream and leek (M, F, SU, H)

Grønnsaksterrine med sort hvitløk og squash

Vegetable terrine with black garlic and zucchini (M, SU)

HOVEDRETT (velg en av rettene)

Kveite med sitron, selleri og hasselnøtter

Halibut with lemon, celeriac and hazelnuts (F, M, C, HN)

Okse ytrefilet med vårprimører og estragon

Beef sirloin with spring vegetables and tarragon (M, SU, C)

DESSERT (velg en av rettene)

Sitronterte med basilikum

Lemon tart with basil (H, M, E, SU)

Hvit sjokolademousse med jordbær

White chocolate mousse with strawberries (M, SO, E, H)

Tre retters meny kr. 735,-
Vin-meny kr. 635,-

3 course menu kr. 735,-
Wine menu kr. 635,- 

4 course menu with cheese kr. 835,-

4 course wine package kr. 735,-

Allergener/Allergens
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond )PI=Pistasj(Pistachio)