Park 29 restaurant Oslo

Lei møterom i Oslo

I Oslo finner man restaurant Park 29, et sted som tilbyr mer enn bare et måltid. Park 29 skiller seg ut med sine chambre séparées, perfekte for møter og private sammenkomster.

I denne artikkelen utforsker vi hvordan Park 29s chambre séparées kan gi dine møter og arrangementer til det lille ekstra.

Med kapasitet fra seks til 48 personer, tilbyr Park 29 en rekke rom som passer til enhver gruppestørrelse og anledning. Enten det er forretningsmøter, private middager eller spesielle feiringer, garanterer de eksklusive og fredfulle omgivelsene en unik opplevelse.

Hva gjør disse møterommene spesielle? Det ligger i detaljene. Rommene i Park 29 er designet for å tilby både intimitet og eksklusivitet, noe som gir gjestene en følelse av å være i et privat hjem, men med all den bekvemmeligheten og servicen et topp moderne møterom kan tilby.

Med sesonginspirerte menyer som er skreddersydd for grupper, kan Park 29 også imøtekomme spesielle kostholdskrav, inkludert allergivennlige alternativer.

I tillegg til det fysisk tiltalende, legger Park 29 stor vekt på personlig service. Hvert arrangement blir nøye planlagt og tilpasset kundens behov, noe som sikrer en sømløs og behagelig opplevelse. Enten det er tekniske behov for presentasjoner eller spesielle matønsker, står Park 29 klar til å imøtekomme alle krav.

Park 29s beliggenhet i Oslo gjør det også til et ideelt valg for de som ønsker å kombinere forretninger med nytelse. Etter møtet kan gjestene nyte en spasertur i de omkringliggende områdene (shopping eller en tur i Slottsparken), som byr på kulturelle og historiske severdigheter.

Park 29 tilbyr ikke bare et møterom, men en helhetsopplevelse. Med restaurantes chambre séparées, fremragende mat og personlig service, har vi satt en ny standard for møterom og private arrangementer i Oslo.

hovedsalen park 29 chambre separee møterom
Picture of Av Baard Overgaard Hansen

Av Baard Overgaard Hansen

Baard Overgaard Hansen er en erfaren markedsfører basert i Oslo, Norge. Han har omfattende ekspertise innen markedsføring fra Japan Photo, Pixum, Findus og Sult. Sult har siden starten i 1996 tilbudt selskapslokaler for bryllup, sommerfest, kickoff, konferanser, dåp, og navnefester. Sult driver også Park 29 restaurant.

Les mer om Sult