Park 29 restaurant Oslo

Julegave til ansatte: 5 grunner til å velge Park 29

Er du bedriftseier eller innkjøper av gaver til ansatte i bedriften? Her er 5 gode grunner til å velge Park 29 som årets julegave til dine ansatte.

  1. Du vil at dine ansatte skal møtes og oppleve ting sammen. Park 29 er et perfekt sted for felles opplevelser. Med et bredt utvalg av mat og drikke finner alle noe som passer. De fleste som får et gavekort til Park 29 bruker det sammen med venner eller kolleger.

  2. Du er lei av logistikkproblemer rundt julegavene. Gavekortene til Park 29 leveres raskt og enkelt digitalt. Vi sørger for at de føles like personlige som fysiske gaver.

  3. Du vil støtte lokale aktører. Park 29 bidrar aktivt til liv og variasjon i nærmiljøet. Når ansatte bruker gavekortene sine støtter de en lokal bedrift.

  4. Du vil at gaven skal bli brukt. Våre gavekort kommer med påminnelser og forlengelsesgaranti for å gjøre det enklere å bruke gavekortet.

  5. Du ønsker å gi en gave med symbolverdi. Et gavekort til Park 29 viser støtte til lokalt næringsliv og kortreiste opplevelser.
Kjøp gavekort fra Park 29 restaurant med Givn
gavekort park 29