Julebord i Oslo

Julebord er en viktig feiring for mange og inneholder ofte god mat og drikke. Vi i Park 29 inviterer både store å små julebord i hyggelig atmosfære i Oslos eldste villa sentralt i Oslo. Her byr vi på a la carté meny og tradisjonell julemeny med komplementære viner.

Det vil være mulig å feire i egen chambres separées

Chambre 1: Opptil 6 personer
Chambre 2: Opptil 12 personer
Chambre 3: Opptil 20 personer
Chambre 4: Opptil 26 personer
Chambre 5: Opptil 48 personer

Vi kan ta imot selskaper opptil 84 gjester.

Park 29 stenger kjøkkenet 22:00 og restauranten 00:00. Om dere skulle ønske å være her utover åpningstid vil det påløpe en timepris på 3500,- etter 00:00. Gi beskjed på forkant om dette skulle være ønskelig.

Våre selskapsmenyer er tilpasset grupper på 8 personer og oppover. Hele selskapet må enes om en felles meny – det vil si like retter til alle. Menyen tilpasses selvfølgelig for allergikere og diettbehov. Vi setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før reservasjonen.

Gjelder kun selskaper over 8 personer

Gjelder kun bordbestillinger under 8 personer

Se hvilke menyer kjøkkenet vårt satt sammen for årets julebordsesongen

KLASSISK SELSKAPSMENY JULEN 2019

CLASSIC CHRISTMAS MENU 2019

STARTER

RAKFISK, SERVERT MED POTETLEFSER, RØMME, DILL, RØDLØK, PISKET SMØR OG SYLTEDE BETER

FERMENTED RED FISH WITH FLAT POTATO CAKE, SOUR CREAM, DILL, RED ONION, WHIPPED BUTTER AND PICKLED BEETS

(F, H, M, SU)

 

MAIN COURSE

PINNEKJØTT MED ROTMOS, KOKTE POTETER, OG KOKESJY MED DIJONSENNEP

SALTED LAMB WITH SUEDE- AND CARROT PURÉE, BOILED POTATOES AND JUS WITH DIJON MUSTARD

(M, SU, SE, C)

 

OR

LUTEFISK MED KOKTE POTETER, ERTESTUING, BACONSMØR, SIRUP, POTETLEFSE, HVIT SAUS, BRUNOST FRA UNDREDAL OG KOKT GULROT

LUTEFISK WITH BOILED POTATOES, MASHED PEAS, BACON BUTTER, SYRUP, FLAT POTATOE CAKE, BECHAMEL, BROWN CHEESE AND BOILED CARROTS

(F, M, H, SU)

 

DESSERT

MULTER, COGNAC OG VANILJEIS

CLOUDBERRIES, COGNAC AND VANILLA ICE CREAM

(M, H, E, SU, HV)

 

3-COURSE 795 NOK 

2-COURSE 650 NOK

SELSKAPSMENY JULEN 2019

CHRISTMAS MENU 2019

STARTER

CHÈVRE MED SALTBAKTE BETER, FIKEN OG MANDLER

CHÈVRE WITH SALT BAKED BEETS, FIGS AND ALMONDS

(M, SU, A, H)

 

OR

SITRUSGRAVET LAKS MED SYLTET RØDLØKSPURÉ, SENNEPSSAUS OG FLATBRØD

CITRUS CURED SALMON WITH PICKLED RED ONION PURÉE, MUSTARD SAUCE AND FLATBREAD

(M, F, H, SE, SU)

MAIN COURSE

BAKT TORSK MED PETIT POIS PURÉ, ROSETTKÅL, BACONSMØR OG KOKT POTET

BAKED COD WITH PETIT POIS PURÉE, FLOWER SPROUT, BACON BUTTER AND BOILED POTATOES

(F, M)

 

OR

CRISPY ANDEBRYST MED SPICY KIRSEBÆRSAUS, HONNINGGLASERTE ROTFRUKTER, PASTINAKKPURÉ OG FONDANTPOTET

CRISPY DUCK BREAST WITH SPICY CHERRY SAUCE, HONEY GLAZED ROOT VEGETABLES, PARSNIP PURÉE AND FONDANT POTATOES

(M, C, SU)

DESSERT

SJOKOLADE- OG STEINSOPPMOUSSE MED TINDVED

CHOCOLATE- AND PORCINI MOUSSE WITH SEA BUCKTHORN

(M, H, E, P)

 

OR

KRYDDERKAKE MED EPLEKOMPOTT OG SITRONVERBENAISKREM

SPICE CAKE WITH APPLE COMPOTE AND LEMON VERBENA ICE CREAM

(H, SU, M, E, HV)

3-COURSE 595 NOK – WITH CHEESE 695 NOK

WINE MENU 495 NOK – WITH CHEESE 595 NOK

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat (Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)

Park 29 ønsker hjertelig velkommen til Julebord hos oss!