Vi ser etter talenter innenfor restaurant og reiseliv som trives i et hektisk og sosialt miljø!

SOUS CHEF 

SULT AS drifter restauranten Park29 og søker nå en dedikert Sous Chef med oppstart omgående!

I en av Oslos eldste villaer fra 1847 med tilhørende hage skaper vi et klassisk miljø med en moderne tvist. Finansavisen var nettopp innom oss og ga oss en fantastisk anerkjennelse – “Uteservering i særklasse”. Med stor pågang søker vi Sous Chef om har erfaring fra en lignende stilling. Den som får tildelt rollen vil jobbe tett med kjøkkensjefen, Jonas, og er den som har ansvaret for kjøkkenet når han ikke er tilstede. Den rette kandidaten har også erfaring med å lede et team samtidig som å jobbe selvstendig, samt trives i et høyt tempo.

Kvalifikasjoner
· Jobbe under høyt tempo
· Håndtere bestillinger
· Lederskap
· Prater minst et skandinavisk språk
· Selvgående

Vi kan tilby en konkurransedyktig lønn og gode utviklingsmuligheter i et herlig historisk miljø og hyggelige medarbeidere.

Har du lyst til å være en del av vårt team send oss gjerne din søknad jonas@sult.no. Samme mailadresse gjelder spørsmål vedrørende stillingen.

SERVITØR

PARK 29 ansetter servitører!

Etter en kanonstart på sommersesongen søker Park 29 dedikerte servitører til årets sesong med muligheter for forlengelse. I en av Oslos eldste villaer fra 1847 med tilhørende hage skaper vi et klassisk miljø med en moderne tvist. Finansavisen var nettopp innom oss og ga oss en fantastisk anerkjennelse – “Uteservering i særklasse”.

Vi søker deg som erfaring innenfor restaurantbransjen, er positiv og prater et skandinavisk språk. Har du vinerfaring anses dette som et pluss, da vi har en vinkjeller som skal utvikles videre.

Vårt team består av hardt arbeidende mennesker som står hverandre tett. De tar godt vare på hverandre og ser nå etter nye kollegaer og venner!

Har du lyst til å bli en del av vårt team, send oss gjerne din søknad til andreas@sult.no