Park 29 restaurant Oslo

Japanske restauranter i Oslo

Oslo tilbyr et bredt spekter av japanske restauranter, hver med sitt unike preg og spesialiteter. Her er noen av de mest anerkjente og populære japanske restaurantene i byen:

  1. Alex Sushi: Denne restauranten er kjent for sin høye kvalitet på sushi og sjømat, og tilbyr en luksuriøs matopplevelse. Alex Sushi har mottatt mange positive anmeldelser og er et godt valg for de som søker en eksklusiv sushi-opplevelse​​.

  2. ISSHO Matbar: Ligger i Strøget-passasjen i hjertet av Oslo, ISSHO tilbyr en variert meny med japanske småretter perfekte for deling, i tillegg til et bredt utvalg av sake, japansk øl og signaturcocktailer. Med sin pulserende atmosfære og innbydende interiør, er ISSHO et flott sted for en sosial kveld​​.

  3. Sabi Omakase Oslo: Dette er en eksklusiv restaurant som tilbyr en unik matopplevelse basert på Edomae Sushi-tradisjoner. Med kun ti seter, tilbyr restauranten en intim og personlig atmosfære. Sabi Omakase har også mottatt en MICHELIN-stjerne, noe som vitner om deres kvalitet og kreativitet​​.

  4. Kanpai: Dette er et annet populært valg for sushi-elskere i Oslo. De tilbyr et bredt utvalg av retter, inkludert nigiri, maki og sashimi, samt flere vegetaralternativer. Dette gjør Kanpai til et godt valg for sushi-entusiaster​​.

  5. TAK Oslo: Denne unike restauranten kombinerer japansk matkultur med nordiske teknikker og smaker. Den ligger på toppen av Frogner med en 360-graders utsikt – TAK tilbyr en spesiell atmosfære og meny inspirert av den prisvinnende kokken Frida Ronge​​.

Hver av disse restaurantene gir deg en unik opplevelse, enten du er ute etter en autentisk omakase, kvalitetssushi, eller en fusjon av japanske og nordiske smaker. Husk å bestille bord på forhånd, spesielt for de mer populære restaurantene som Sabi Omakase og ISSHO, for å sikre deg en plass.

japanske restauranter i oslo
Picture of Av Baard Overgaard Hansen

Av Baard Overgaard Hansen

Baard Overgaard Hansen er en erfaren markedsfører basert i Oslo, Norge. Han har omfattende ekspertise innen markedsføring fra Japan Photo, Pixum, Findus og Sult. Sult har siden starten i 1996 tilbudt selskapslokaler for bryllup, sommerfest, kickoff, konferanser, dåp, og navnefester. Sult driver også Park 29 restaurant.

Les mer om Sult