Park 29 restaurant Oslo

En babyshower er en fin måte å feire den kommende babyen på sammen med venner og familie.

Her er noen tips til hvordan du kan arrangere den perfekte babyshoweren:

Velg dato og tidspunkt. Send ut invitasjoner i god tid, minimum én måned før, slik at gjestene har mulighet til å sette av datoen. En lørdag formiddag eller tidlig ettermiddag passer ofte bra.

Velg et sted. Restaurant Park 29 er et utmerket valg for en koselig babyshower med gode mat- og drikkealternativer. Vi har i tillegg ulike chambre séparée (private rom) tilpasset ditt arrangement.

Bestem et tema. Kanskjen innsamling av bleier med blått eller rosa? Eller kanskje mumietema med bind rundt babyflaskene? Tematisering gjør arrangementet ekstra morsomt.

Lag en plan for aktiviteter og leker. Klassikere som å gjette babyens vekt, pakke bleier med bind for øynene eller baby-bingo pleier å fungere bra.

Pynt opp med ballonger, bannere, blomster og annet som passer til temaet. Få gjerne hjelp av dine venner til å gjøre lokalet koselig.

Lag goodieposer eller andre gaver til gjestene med f.eks. barnesåpe, kjeks e.l.

Vi håper du får en strålende babyshower hos oss! Kontakt oss gjerne for tilbud på lokale, mat og drikke til ditt arrangement.

hvordan arrangere babyshower
Picture of Av Baard Overgaard Hansen

Av Baard Overgaard Hansen

Baard Overgaard Hansen er en erfaren markedsfører basert i Oslo, Norge. Han har omfattende ekspertise innen markedsføring fra Japan Photo, Pixum, Findus og Sult. Sult har siden starten i 1996 tilbudt selskapslokaler for bryllup, sommerfest, kickoff, konferanser, dåp, og navnefester. Sult driver også Park 29 restaurant.

Les mer om Sult