Park 29 restaurant Oslo

Gjenforeningsfest? Vi har chambre séparée til dere

bursdagsfeiring på park 29 restaurant

Gjenforeningsfester er en spesiell anledning for å feire gjenforening med familie, venner, gamle klassekamerater eller tidligere kollegaer. Disse festene gir en mulighet for å gjenopplive minner, dele historier og skape nye minner. Og hva kan være bedre enn å feire disse øyeblikkene på et sted som kan gjøre feiringen enda mer minneverdig? Når det gjelder Oslo, er Park 29 det perfekte stedet for å arrangere din gjenforeningsfest. Vi har ulike private rom for gjenforeningsfester, såkalte chambre séparée.

Velkommen til Park 29

Park 29 ligger i hjertet av Oslo, og har i mange år vært et yndet sted for å feire spesielle anledninger. Med sin unike sjarm, rike historie og moderne fasiliteter, har Selskapslokalene alt du trenger for å gjøre din gjenforeningsfest uforglemmelig.

Et sted med karakter

Hvert rom hos Park 29 er nøye designet for å gjenspeile en unik blanding av moderne og tradisjonell design, noe som gir lokalene en egen karakter og sjarm. Den storslåtte arkitekturen og det stilfulle interiøret skaper en varm og innbydende atmosfære som gjør enhver fest til en ekstraordinær opplevelse.

Tilpassede tjenester

På Park 29 restaurant forstår vi at hver gjenforeningsfest er unik. Derfor tilbyr vi tilpassede tjenester for å møte dine spesifikke behov. Vårt dedikerte team av erfarne planleggere og serveringspersonell jobber tett med deg for å sikre at alle detaljer er tatt hånd om, fra menyvalg til romoppsett.

God mat

Vårt team av dyktige kokker og bartendere sørger for at gjestene dine nyter deilig mat og drikke. Vi tilbyr et bredt utvalg av menyer, fra tradisjonelle norske retter til internasjonale spesialiteter. Enten du foretrekker en formell middag eller en uformell buffet, vil vårt team sørge for at matopplevelsen er uovertruffen.

Gjenforeningsfester skal være minneverdige, og på Park 29 streber vi etter å gi deg og dine gjester en opplevelse dere vil huske lenge. Kontakt oss i dag for en omvisning eller for å diskutere dine behov for din kommende gjenforeningsfest. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å planlegge en uforglemmelig feiring.

bursdagsfeiring på park 29