Park 29 restaurant Oslo

I en verden full av fargerike cocktails og uendelige smakskombinasjoner, er det noen drinker som skiller seg ut mer enn andre. En slik drink er French Blonde, en elegant og forfriskende cocktail som har fanget hjertet til ikke andre enn popikonet Taylor Swift.

Taylor Swift er kjent for sin smakfulle stil, ikke bare i musikken, men også i hennes valg av drikke. French Blonde, med sin unike blanding av smaker, speiler den sofistikerte enkelheten Swift er kjent for. Så, hva gjør denne drinken til hennes favoritt? Kanskje er det den perfekte balansen mellom bittert og søtt, eller kanskje det er den forfriskende smaken som gjør den ideell for enhver anledning. La oss dykke ned i oppskriften og finne ut.

Ingredienser

For å lage en French Blonde, trenger du følgende ingredienser:

 • 45 ml gin
 • 15 ml St-Germain (eller en annen type hylleblomstlikør)
 • 15 ml ferskpresset grapefruktjuice
 • 7,5 ml ferskpresset sitronjuice
 • 2 dasher bitter (f.eks. grapefruktbitter)
 • En skvett av tørr hvitvin (for eksempel en god Sauvignon Blanc)

Fremgangsmåte

 1. Forbered ingrediensene: Mål opp gin, St-Germain, grapefruktjuice, sitronjuice og bitter.

 2. Bland sammen: Fyll en cocktailshaker med is og tilsett alle ingrediensene, unntatt vinen. Rist godt til shakeren føles kald.

 3. Finishing Touch: Sil blandingen over i et kjølt cocktailglass. Topp forsiktig med et dash av tørr hvitvin for å legge til en ekstra dimensjon til smaken.

 4. Pynt: Pynt med en skive grapefrukt eller en sitrontwist for å gi drinken et estetisk uttrykk.

 5. Nyt: Din French Blonde er nå klar til å nytes. Den perfekte balansen mellom de ulike ingrediensene vil forhåpentligvis gi deg en smak av den sofistikasjonen som Taylor Swift selv verdsetter.

Om du er en stor fan av Taylor Swift, eller bare på utkikk etter en ny og spennende cocktail å prøve, er French Blonde et utmerket valg. Denne drinken er ikke bare en hyllest til Swifts smak, men også en feiring av cocktailkunsten. Så neste gang du planlegger en sammenkomst, hvorfor ikke overraske gjestene med en drink som er godkjent av selveste Taylor Swift? Skål for en smakfull opplevelse!

french blonde taylor swifts favorittdrink