Park 29 Restaurant Oslo

Valentinsdagen 2024, inviterer Park 29 par til en uforglemmelig feiring av kjærligheten. Vårt sjarmerende og historiske lokale blir omgjort til en romantisk oase, perfekt for de som ønsker å skape varige minner med sin kjære.

Valentinsdagen er en spesiell anledning for å vise kjærlighet og takknemlighet overfor de vi er glad i. På Park 29 forstår vi viktigheten av denne dagen og har derfor skapt et perfekt miljø for par som ønsker å feire kjærligheten.

En romantisk atmosfære

Våre elegante saler blir dekorert med vakre blomster og mykt lys, noe som skaper en intim og romantisk atmosfære. Den historiske sjarmen til Park 29, kombinert med moderne eleganse, gir en unik bakgrunn for en minneverdig Valentinsdag.

Gourmetopplevelser

Nyt en spesiell Valentinsdagsmeny utarbeidet av våre anerkjente kokker. Vår meny kombinerer klassiske smaker med en moderne vri, og sørger for en kulinarisk opplevelse dere sent vil glemme. Velg mellom et utvalg av utsøkte retter som komplementeres med en imponerende vinliste.

Skreddersydde opplevelser

For de som ønsker å legge til en ekstra spesiell touch, tilbyr Park 29 skreddersydde opplevelser. Enten det er et overraskelsesfrieri, en spesiell gave eller en personlig melding, vårt team er her for å hjelpe deg med å gjøre din Valentinsdag uforglemmelig.

Bestill nå

Plassene for vår Valentinsdagsfeiring er begrensede, så vi anbefaler å bestille tidlig for å sikre din plass. 

Feire kjærligheten på Park 29 denne Valentinsdagen – et sted hvor magiske øyeblikk blir til varige minner.