Park 29 restaurant Oslo

Feir din bursdag på Park 29

Når det gjelder å feire bursdager, er det få steder i Oslo som kan matche sjarmen og elegansen til Park 29 restaurant i Oslo. Beliggende i et historisk hus fra 1847, tilbyr Park 29 en unik blanding av klassisk eleganse og moderne komfort, noe som gjør det til det ideelle stedet for å feire din spesielle dag. Her er noen tips for hvordan du kan gjøre din bursdagsfeiring på Park 29 både minneverdig og morsom.

1. Skreddersydd meny:
På Park 29 forstår vi at mat er hjertet av enhver feiring. Vårt talentfulle kjøkkenteam kan skreddersy en meny som passer dine smaksløker og kostholdsbehov. Enten det er et gourmetmåltid eller enkle, smakfulle retter, vil vår meny gjøre bursdagsmiddagen din til en kulinarisk reise å huske.

2. Personlig dekor
Gjør din feiring personlig med skreddersydd dekor. Vårt team kan hjelpe deg med å velge et tema og sørge for at lokalet reflekterer din stil og preferanser. Enten det er elegante blomsterarrangementer eller lekne ballonger, kan vi gjøre dine dekorasjonsdrømmer til virkelighet.

3. Privat rom / chambre séparée
For de som foretrekker en intim feiring, tilbyr Park 29 muligheten til å reservere private rom eller chambre séparée. Nyt en eksklusiv atmosfære med dine nærmeste, hvor dere kan feire uten forstyrrelser.

4. Underholdning og musikk
Ingenting setter stemningen som levende musikk eller underholdning. Vi kan arrangere alt fra en DJ til en jazztrio, avhengig av din musikksmak og stemningen du ønsker å skape.

5. Tilpassede kaker og dessertbord
Ingen bursdag er komplett uten en kake! Våre konditorer er eksperter på å lage utsøkte, tilpassede kaker som ikke bare smaker himmelsk, men også ser fantastiske ut. Legg til et dessertbord for en ekstra søt touch til feiringen.

6. Fotograferingstjenester
Bevar minnene fra din spesielle dag med profesjonell fotografering. Vi kan arrangere for en fotograf som fanger alle de magiske øyeblikkene under feiringen.

7. Sentral beliggenhet: Park 29s sentrale beliggenhet i Oslo gjør det lett tilgjengelig for alle gjestene dine. Enten de kommer fra nær eller fjern, er det enkelt å finne frem til denne perlen i byen.

Feir din bursdag på Park 29, og la oss gjøre din spesielle dag til en uforglemmelig opplevelse. Vårt dedikerte team står klare til å ta hånd om hver minste detalj, slik at du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte feiringen. Kontakt oss i dag for å planlegge din drømmebursdag!

bursdag i restaurant i oslo på park 29