Park 29 Restaurant Oslo

Navnefesten er en spesiell dag for å feire den lille nykommerens ankomst og gi barnet sitt navn. For å skape en uforglemmelig ramme rundt denne begivenheten, tilbyr Park 29 restaurant en unik atmosfære og et bredt utvalg av tjenester.

Fem chambre séparée for en intim feiring

Park 29s fem chambre séparée gir deg muligheten til å feire navnefesten i en intim og privat atmosfære. Hvert rom har sin egen unike stil og atmosfære, fra den store Hovedsalen til det koselige Badet. De separate rommene gir deg frihet til å dekorere og tilpasse feiringen etter dine ønsker.

Utsøkt mat og drikke

Park 29s erfarne kokker tilbyr en à la carte-meny med fokus på fransk-inspirerte retter laget av sesongbaserte råvarer. Du kan velge mellom et bredt utvalg av forretter, hovedretter og desserter, og restaurantens vinkart tilbyr et perfekt følge til maten.

Skreddersydd service

Park 29s profesjonelle team sørger for at alt går knirkefritt under navnefesten. De hjelper deg med å velge riktig chambre séparée, planlegge menyen og sørge for at alle dine ønsker blir oppfylt.

En ekstra spesiell dag

Park 29 tilbyr også en rekke tilleggstjenester for å gjøre navnefesten ekstra spesiell. Du kan bestille blomsterdekorasjoner, underholdning og en profesjonell fotograf for å forevige de magiske øyeblikkene.

Hvorfor velge Park 29 for navnefesten?

  • Fem chambre séparée for en intim og privat feiring
  • Utsøkt mat og drikke
  • Skreddersydd service
  • Tilleggstjenester for å gjøre dagen ekstra spesiell
  • Unik atmosfære i hjertet av Oslo

Kontakt Park 29 i dag for å booke din navnefest!

chambre separee