Park 29 restaurant Oslo

En uforglemmelig babyshower i Park 29s chambre séparée

Velkommen til en verden av eleganse og intimitet – velkommen til Park 29s chambre séparée, det perfekte stedet for å feire ventetiden og mirakelet som er på vei. Når et nytt liv er på vei, fortjener det en feiring som er like spesiell og minneverdig som øyeblikket selv. På Park 29 forstår vi viktigheten av disse øyeblikkene og har skapt de ideelle rommene for din babyshower.

En personlig touch

Vår fem chambre séparées er mer enn bare private rom; det er en oase av ro og stil, designet for å skape en intim og komfortabel atmosfære. Rommene er innredet med klassisk design, noe som skaper en varm og innbydende atmosfære. Her er private adskilte rom, noe som gir den perfekte bakgrunnen for din feiring.

Skreddersydd for din feiring

Vi forstår at hver babyshower er unik. Derfor tilbyr vi skreddersydde menyer for å møte dine behov og ønsker. Enten du ser etter en elegant lunsj, en koselig middag eller en morsom temafest, vil vårt dedikerte team sørge for at hver detalj er på plass. Fra utsøkt catering til dekorasjon og underholdning, lar vi deg skape den perfekte feiringen for den kommende mor.

Gastronomisk glede

Maten er hjertet i enhver sammenkomst, og på Park 29 er vi stolte av å tilby kulinariske opplevelser som er like unike som din spesielle anledning. Vår meny er nøye utvalgt og tilberedt av toppkokker, og tilbyr et mangfold av smaker som vil glede alle gjester. Fra delikate småretter til overdådige hovedretter, vårt kjøkken sørger for at din babyshower blir en smakfull opplevelse.

Et minne for livet

En babyshower er ikke bare en feiring, det er et minne som varer livet ut. På Park 29 sørger vi for at hvert øyeblikk av din feiring blir fanget med omsorg og kjærlighet. Vårt team kan hjelpe med å organisere en dekoratør, florist eller profesjonell fotograf som fanger disse dyrebare øyeblikkene, slik at du kan se tilbake på denne spesielle dagen med glede.

Er du klar til å planlegge et uforglemmelig babyshower på Park 29? Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine ideer og la oss hjelpe deg med å gjøre din feiring til en magisk opplevelse. Våre chambre séparée venter på å bli del av din spesielle dag.

babyshower chambre separee
Picture of Av Baard Overgaard Hansen

Av Baard Overgaard Hansen

Baard Overgaard Hansen er en erfaren markedsfører basert i Oslo, Norge. Han har omfattende ekspertise innen markedsføring fra Japan Photo, Pixum, Findus og Sult. Sult har siden starten i 1996 tilbudt selskapslokaler for bryllup, sommerfest, kickoff, konferanser, dåp, og navnefester. Sult driver også Park 29 restaurant.

Les mer om Sult