Park 29 restaurant Oslo

En reise tilbake i tid - på Oslos fineste restaurant

Park 29 er Oslos eldste trevilla, og har siden 1847 vært et samlingssted for kunstnere, forfattere og storheter. Halfdan Kjerulf levde her på 1850-tallet, og skal ifølge overlevering ha funnet inspirasjon i den vakre hagen til flere av sine verker.

I dag tar Park 29 deg med på en reise tilbake til tiden da restaurantbesøk var en kunstform. Ifølge pressen har stedet “Oslos fineste uteservering”, der du kan nyte god mat og drikke under duftende syriner. Menyen er inspirert av fransk og italiensk kjøkken på 1800-tallet, med fokus på de beste råvarene.

Restauranten ligger skjult bak slottet i den historiske villasettningen. Men er du heldig nok til å finne stedet, venter en opplevelse for sansene. Maten serveres som en seremoni der smaker, teksturer og dufter smelter sammen. Du føler deg som på reise til Frankrike og Italia, samtidig som du blir en del av Park 29s lange historie.

Her skapes det minner som varer i generasjoner. Kom og bli en del av historien – la Park 29 ta deg med på en reise i tid til en epoke da kunst og kunstferdig matlagning hørte sammen.

Stedet lover å tilby en kveld du aldri vil glemme.

Velkommen til en av Oslos virkelig hemmelige perler.

chambre separee