Park 29 Restaurant Oslo

Disputasmiddag i Oslo: En minneverdig feiring hos Park 29

Feiring av akademiske prestasjoner i hjertet av Oslo

I en by rik på kultur og historie, er det å feire en disputas eller doktorgrad i Oslo en unik og minneverdig begivenhet. Park 29, et sted preget av eleganse og sofistikasjon, tilbyr en ideell atmosfære for disputasmiddager.

Park 29 - et sted med historie

Park 29, en villa med en rik historie som strekker seg tilbake til 1800-tallet, ligger i hjertet av Oslo. Med sin klassiske arkitektur og moderne fasiliteter, er dette et sted hvor historie møter nåtid. Her kan du nyte en middag i lokaler som oser av eleganse og tradisjon, perfekt for en feiring som markerer slutten på en akademisk reise.

Skreddersydd for din feiring

Vi forstår at en disputas er en personlig og viktig milepæl. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å feire din doktorgrad så spesielt som mulig. Vårt erfarne team vil arbeide tett med deg for å sørge for at alt, fra meny til dekorasjoner, reflekterer din smak og preferanser.

Kulinariske opplevelser

Vår eminente kjøkkensjef og hans team sørger for en eksepsjonell kulinarisk opplevelse. Med fokus på lokale, sesongbaserte råvarer, skaper vi retter som både er visuelt imponerende og utsøkt smakfulle. Vår meny tilbyr et bredt utvalg av alternativer, inkludert vegetariske og veganske retter, for å sikre at alle dine gjester har en utsøkt opplevelse.

En plass for alle

Uansett størrelsen på disputasmiddagen din, har Park 29 det perfekte rommet. Fra intime samlinger i våre mindre salonger (chambre séparée) til større feiringer i våre romslige saler, tilbyr vi et mangfold av valg for din spesielle anledning.

Bestill disputasmiddag i dag

Det å arrangere en disputasmiddag hos Park 29 sikrer en feiring som er både elegant og minneverdig. Ta kontakt med oss i dag for å begynne planleggingen av din spesielle anledning. Vi ser frem til å hjelpe deg med å feire din akademiske prestasjon i hjertet av Oslo.

disputasmiddag i oslo hos park 29