Park 29 restaurant Oslo

De 10 beste restaurantene i Oslo

restaurants near me

Visste du at Oslo har over 1.300 restauranter? Her finner du restauranter som tilfredsstiller enhver gane. Her er vår liste over de 10 beste restaurantene i Oslo, hvor du kan nyte en gastronomisk opplevelse uten sidestykke.

 1. Maaemo
  Med tre Michelin-stjerner er Maaemo Norges mest anerkjente restaurant. Kokken Esben Holmboe Bang lager moderne tolkninger av norske råvarer og tradisjonsretter. Maaemo gir en smakopplevelse i verdensklasse.

 2. Statholdergaarden
  Denne restauranten ligger i kjelleren på Oslos eldste hotell, med historie tilbake til 1699. Statholdergaarden serverer norsk mat i historiske omgivelser. Perfekt for en romantisk middag.

 3. Arakataka
  Arakataka er en hip asiatisk fusion-restaurant som kombinerer smaker fra Vietnam, Kina og Japan. Her får du autentisk asiatisk street food i urban Oslo-atmosfære. Populært blant Oslo-ungdommen.

 4. Theatercafeen
  Theatercafeen ligger i hjertet av Oslo med utsikt til Studenterlunden. Her kan du nyte norske klassikere som fårikål og lapskaus. Perfekt lunsj- og middagssted før teater eller konsert på Nationaltheatret like ved.

 5. Kontrast
  Kontrast tilbyr en smakfull og kreativ tolkning av nordiske ingredienser. Dette stedet er kjent for sitt utmerkede kjøkken og moderne atmosfære.

 6. Smalhans
  Smalhans fokuserer på rimelige og velsmakende måltider med ferske råvarer. En flott destinasjon for de som elsker god mat til overkommelige priser.

 7. Funky Fresh Foods
  For vegetarianere og veganere er Funky Fresh Foods et paradis. De serverer kreative plantebaserte retter som smaker fantastisk.

 8. Park 29
  Park 29 er en elegant restaurant som ligger i Oslo sentrum, like bak Slottet. Restauranten har fokus på det fransk-italienske kjøkkenet og har uteservering om sommeren. Perfekt for romantiske middager og fine selskaper.

 9. Hitchhiker restaurant
  Sentralen ligger i det gamle Østbanebygget ved Oslo S. Restauranten serverer moderne nordisk mat i flotte lokaler. Her kan du spise med utsikt til Oslo S og Bjørvika. Populært blant forretningsfolk.

 10. Hos Thea
  Hos Thea er en fransk-inspirert restaurant med intim atmosfære.

Uansett hvilken av disse restaurantene du velger å besøke, er Oslo sikker på å imponere deg med sitt varierte utvalg av kulinariske opplevelser. Park 29 restaurant, som nevnt tidligere, er også et flott alternativ for å nyte deilige retter og en unik atmosfære.

Picture of Av Baard Overgaard Hansen

Av Baard Overgaard Hansen

Baard Overgaard Hansen er en erfaren markedsfører basert i Oslo, Norge. Han har omfattende ekspertise innen markedsføring fra Japan Photo, Pixum, Findus og Sult. Sult har siden starten i 1996 tilbudt selskapslokaler for bryllup, sommerfest, kickoff, konferanser, dåp, og navnefester. Sult driver også Park 29 restaurant.

Les mer om Sult