Kom å feire årets beste dag hos oss på Park 29!

Vi stiller med egen 17. mai meny, stort utvalg viner og Oslos fineste uteservering! 
 
På uteserveringen har vi bordsetting kl. 11:30 og etter dette er det kun drop-in.
 Inne har vi 3 bordsettinger (1) 11:45 (2) 14:45 (3) 17:45. Våre bordsettinger er 2.5 time. 
For reservasjoner gjelder vår 17.mai meny som forhåndsbetales via vipps ved bestilling (795 ,-)
For drop- in gjester finnes en liten A la carte meny som dere bestiller fra.
 
For å reservere bord trykk på «bestill bord» øverst i høyre hjørne.
Meny Innendørs:

FORRETTT/STARTER

SKAGEN SANDWICH PÅ SURDEIGSBRØD MED KOKT EGG

SKAGEN SANDWICH ON SOUR DOUGH BREAD WITH BOILED EGG

(SK, H, E, M, SU, SE, C, F)

OR

ASPARGES MED HOLLANDAISE OG GRAVET EGGEPLOMME

ASPARGES WITH HOLLANDAISE AND CURED EGG YOLK

(M, E, SU)

 

HOVEDRETT/MAIN COURSE

KVEITE MED VÅRPRIMØRER OG HASSELNØTTER

HALIBUT WITH SPRING VEGETABLES AND HAZELNUTS

(F, M, HN, C)

OR

YTREFILET AV OKSE MED GRILLET PAPRIKAPURÉ OG RAMSLØK

SIRLOIN OF BEEF WITH GRILLED BELL PEPPER PURÈE AND RAMSON

(M, SU, C)

 

DESSERT

SYLTET RABARBRA MED JORDBÆR OG VANILJEIS

PICKLED RHUBARB WITH STRAWBERRIES AND VANILLA ICE CREAM

(E, M, HV)

3-COURSE 795 NOK

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)
Med Oslos fineste og frodigste uteservering blir det garantert fantastisk 17. mai stemning! Vi ser frem i mot å feire denne fantastiske dagen sammen med dere!

Velkommen til 17. mai feiring hos oss!