SELSKAPSMENY HØST 2020

STARTER

Kremet sopp med løyrom på ristet brioche (E, M, H, F)

Creamed mushrooms with bleak roe on toasted brioche

or

Chevre med valnøtter,beter og timianhonning (M, SU, VN)

Chevre with walnuts, beets and thyme honey

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Okse med potetpuré, kål, rødvinsjy og hvitvinsposjert pære (M, SU, C, SE)

Beef with potato purée, cabbage, red wine jus and white wine poached pear

or

Kveite med kantarell, blåskjell og eple (F, M, SU, BL, C)

Halibut with blue mussels, chanterelle and apple

____________________________________________________________

DESSERT

Eple med kanel og ingefær (M, H, E, HV)

Apple with cinnamon and ginger

or

Sjokolademousse med bær (M, E, H)

Chocolate mousse with berries

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

Today´s selection of cheeses

155 Nok

____________________________________________________________

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)