SELSKAPSMENY VÅR 2022
STARTER
Ravioli med norsk ricotta, spinat og rosmarin (E, H, M, SU)
Ravioli with Norwegian ricotta, spinach and rosemary
Or
Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)
Scallop with cauliflower, garlic and dulse
____________________________________________________________
MAIN COURSE
Kveite med vårprimører, selleri og hasselnøtter (F, M, HN, C)
Halibut with spring vegetables, celeriac and hazelnuts
Or
Kalv med grillet paprikapurè og ramsløk (M, C, SU)
Veal with grilled bell pepper purée and ramson
____________________________________________________________
DESSERT
Bringebærmousse med limesorbet, lakris og mandelbunn (E, M, A, H, SO)
Raspberry mousse with lime sorbet and liquorice
Or
Sjokolademousse med hylleblomst og pistasj (PISTASJ, M, E)
Chocolate mousse with elderflower and pistachio
____________________________________________________________
PRICE
3-course 595 Nok
Wine Menu 495 Nok
Cheese as extra option
Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN, PISTASJ)
Today´s selection of cheeses
100 Nok
____________________________________________________________
Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)