SELSKAPSMENY VINTER 2021

STARTER

Kamskjell med hvitløk og søl (BL, E, M, SU)

 Scallop with garlic and dulse

or

Chevre med valnøtter, beter og fiken (M, SU, VN)

Chevre with walnuts, beets and figs

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Torsk med petit pois og trøffelskum (F, M, C)

Cod with petit pots and truffle foam

or

Andebryst med glaserte rotgrønnsaker og rødvinssjy (M, SU, C)

Duck breast with glazed root vegetables and red wine jus

____________________________________________________________

DESSERT

Sjokolademousse med steinsopp og mandel (M, H, E, A)

Chocolate mousse with porcini and almonds

or

Krydderkake med multer og konjakk (M, E, H, HV)

Spice cake with cloudberries and cognac

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

Today´s selection of cheeses

155 Nok

____________________________________________________________

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)