SELSKAPSMENY VINTER 2022

STARTER

Gnudi med gresskar og safran

Gnudi with pumpkin and saffron

(H, M, SU) 

Or

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl

Scallop with cauliflower, garlic and dulse

(BL, M, E)

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Torsk med blomkål, sortkål og gulrot

Cod with cauliflower, cavolo nero and carrots

(F, M) 

Or

Okse med jordskokk og Bordelaisesaus

Beef with Jerusalem artichoke and sauce Bordelaise

(M, SU, C)

____________________________________________________________

DESSERT

Bakt ostekake med havre og solbær

Baked cheesecake with oat and black currant

(M, H, HV)

Or

Sjokolademousse med steinsopp og tjukkmjølk

Chocolate mousse with porcini and Tjukkmjølk(thick melk)

(M, E)

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN, PISTASJ)

Today´s selection of cheeses

100 Nok

____________________________________________________________

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)