SELSKAPSMENY VÅR 2022

STARTER

Ravioli med norsk ricotta, spinat og rosmarin (E, H, M, SU)

Ravioli with Norwegian ricotta, spinach and rosemary

Or

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)

Scallop with cauliflower, garlic and dulse

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Kveite med vårprimører, selleri og hasselnøtter (F, M, HN, C)

Halibut with spring vegetables, celeriac and hazelnuts

Or

Kalv med grillet paprikapurè og ramsløk (M, C, SU)

Veal with grilled bell pepper purée and ramson

____________________________________________________________

DESSERT

Bringebærmousse med limesorbet, lakris og mandelbunn (E, M, A, H, SO)

Raspberry mousse with lime sorbet and liquorice

Or

Sjokolademousse med hylleblomst og pistasj (PISTASJ, M, E)

Chocolate mousse with elderflower and pistachio

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN, PISTASJ)

Today´s selection of cheeses

100 Nok

____________________________________________________________

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)