SELSKAPSMENY SOMMER 2021

STARTER

Kamskjell med blomkål og søl (BL, E, M, SU)

 Scallop with cauliflower and dulse

or

Grillet asparges med pistou og syltede grønnsaker (M, SU, H, E)

Grilled asparagus with pistou and pickled vegetables

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Kalv med sesongens grønnsaker og estragonsjy (M, SU, C)

Veal with seasonal vegetables and tarragon jus

or

Kveite med selleri og hasselnøtter (F, M, HN, C)

Halibut with celeriac and hazelnuts

____________________________________________________________

DESSERT

Tykkmelkspudding med friske bær og poppede frø (M, HV, E)

Tykkmelk(fermented milk) pudding with fresh berries and popped seeds

or

Sjokolademousse med yoghurt og crumble (M, E, H)

Chocolate mousse with yoghurt and crumble

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

Today´s selection of cheeses

100 Nok

____________________________________________________________

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)