SELSKAPSMENY SOMMER 2021

STARTER

Grønnsaksterrine på paprika, squash og aubergine med syltet rødløk og pistou (SU, H)

Vegetable terrine with bell pepper, zucchini, aubergine and pistou

or

Kamskjell med blomkål og søl (M, E, SU, BL, SE)

Scallop with cauliflower and dulse

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Ytrefilet av norsk okse med sesongens grønnsaker og sauce bordelaise (SU, C)

Sirloin of Norwegian beef with seasonal vegetables and sauce bordelaise

or

Kveite med selleri og hasselnøtter (F, M, HN, C)

Halibut with celeriac and hazelnuts

____________________________________________________________

DESSERT

Bringebærostekake med smuler og norske bringebær (M, HV, H)

Raspberry cheesecake with crumble and Norwegian raspberries

or

Sjokolademousse med friske bær og hvit sjokolade (M, E)

Chocolate mousse with fresh berries and white chocolate

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN, PISTASJ)

Today´s selection of cheeses

100 Nok

____________________________________________________________

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)