GROUP MENU SUMMER 2022
STARTER
Oksecarpaccio med rødløk og sennep (SE, M, SU)
Beef carpaccio with red onion and mustard
Or
Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)
Scallop with cauliflower, garlic and dulse
____________________________________________________________
MAIN COURSE
Kveite med sommergrønnsaker, selleri og hasselnøtter (F, M, HN, C)
Halibut with summer vegetables, celeriac and hazelnuts
Or
Ytrefilet av lam med gulrot og salvie (M, C, SU)
Sirloin of lamb with carrots and sage
____________________________________________________________
DESSERT
Bringebærostekake med lakris og mandler (E, M, A)
Raspberry cheesecake with liquorice and almonds
Or
Sjokolademousse med friske bær og mynte (M, E, SU, H, SO)
Chocolate mousse with fresh berries and mint
____________________________________________________________
PRICE
3-course 595 Nok
Wine Menu 495 Nok
Cheese as extra option
Today´s selection of cheeses(M, SM, SU, VN, A, HN)
100 Nok
____________________________________________________________
Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)