GROUP MENU AUTUMN 2021

STARTER

Brioche med kremet skogsopp, shiitake og løyrom (E, M, H, F, SU)

Brioche with creamed mushrooms, shiitake and bleak roe

or

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)

Scallop with cauliflower, garlic and dulse

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Ytrefilet av lam med jordskokk, rosmarin og rotgrønnsaker (M, SU, C)

Sirloin of lamb with Jerusalem artichoke, rosemary and root vegetables

or

Kveite med kantarell- og blåskjellfrikassé (F, M, SU, BL, C)

Halibut with chanterelle- and blue mussel fricassee

____________________________________________________________

DESSERT

Eplekake med nøtter og karamell (M, H, E, A, HN, PISTASJ)

Apple cake with nuts and caramel

or

Sjokolademousse med mørke bær og jordskokk (M, E, H)

Chocolate mousse with dark berries and Jerusalem artichoke

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)

Today´s selection of cheeses

100 Nok

____________________________________________________________

Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)