GROUP MENU 2020
STARTER
Kremet sopp med løyrom på ristet brioche (E, M, H, F)
Creamed mushrooms with bleak roe on toasted brioche
or
Chevre med valnøtter,beter og timianhonning (M, SU, VN)
Chevre with walnuts, beets and thyme honey
____________________________________________________________
MAIN COURSE
Okse med potetpuré, kål, rødvinsjy og hvitvinsposjert pære (M, SU, C, SE)
Beef with potato purée, cabbage, red wine jus and white wine poached pear
or
Kveite med kantarell, blåskjell og eple (F, M, SU, BL, C)
Halibut with blue mussels, chanterelle and apple
____________________________________________________________
DESSERT
Eple med kanel og ingefær (M, H, E, HV)
Apple with cinnamon and ginger
or
Sjokolademousse med bær (M, E, H)
Chocolate mousse with berries
____________________________________________________________
PRICE
3-course 595 Nok
Wine Menu 495 Nok
Cheese as extra option
Dagens utvalg av oster (M, SM, SU, VN, A, HN)
Today´s selection of cheeses
155 Nok
____________________________________________________________
Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)