GROUP MENU SUMMER 2022

STARTER

Oksecarpaccio med rødløk og sennep (SE, M, SU)

Beef carpaccio with red onion and mustard

Or

Kamskjell med blomkål, hvitløk og søl (BL, M, E)

Scallop with cauliflower, garlic and dulse

____________________________________________________________

MAIN COURSE

Kveite med sommergrønnsaker, selleri og hasselnøtter (F, M, HN, C)

Halibut with summer vegetables, celeriac and hazelnuts

Or

Ytrefilet av lam med gulrot og salvie (M, C, SU)

Sirloin of lamb with carrots and sage

____________________________________________________________

DESSERT

Bringebærostekake med lakris og mandler (E, M, A)

Raspberry cheesecake with liquorice and almonds

Or

Sjokolademousse med friske bær og mynte (M, E, SU, H, SO)

Chocolate mousse with fresh berries and mint

____________________________________________________________

PRICE

3-course 595 Nok

Wine Menu 495 Nok

Cheese as extra option

Today´s selection of cheeses(M, SM, SU, VN, A, HN)

100 Nok

____________________________________________________________

Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond)