MENY



A la carte: Forretter

serveres hele dagen

  • KAMSKJELL MED BLOMKÅL OG SØL
    185,-
    (BL, SU, E, M)
  • KREMET SKOGSSOPP MED LØYROM PÅ BRIOCHE
    185,-
    (F, E, M, H)
  • CHÈVRE MED BETER, FIKEN OG VALNØTTER
    165,-
    (M, SU, VN)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK
    155,-
    (F, SK, BL, M, C, SU, H)

A la carte: Hovedretter

serveres hele dagen

  • KVEITE MED KANTARELL, BLÅSKJELL OG EPLE
    295,-
    (M, F, SU, C, BL)
  • OKSE MED POTETPURÉ, KÅL, RØDVINSSJY OG HVITVINSPOSJERT PÆRE
    295,-
    (M, SU, C, SE)
  • DAGENS KJØTT/FISK
    DAGENS PRIS
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • ROTFRUKTER I VARIASJON MED SYLTET RØDLØKSPURÉ OG GRØNNKÅL
    225,-
    (M, SU, E, SE, C)
  • CHÈVRESALAT MED BETER OG VALNØTTER
    195,-
    (M, SU, A, H)

A la carte: Desserter og søte fristelser

  • EPLE MED KANEL OG INGEFÆR
    135,-
    (M, HV, E, H)
  • SJOKOLADEMOUSSE MED KIRSEBÆR OG YOGHURT
    135,-
    (M, E, H)
  • DAGENS UTVALG AV OSTER
    155,-
    (M, SU, SM, HV, E, PISTASJ, HN, VN, A)
  • PETIT FOUR
    75,-
    (M, SU, E, A, HN, H)
  •  

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)