MENY



A la carte: Forretter

  • KAMSKJELL MED BLOMKÅL, HVITLØK OG SØL
    185,-
    (BL, E, M)
  • NORSK BURRATA MED CHERRTOMATER OG RABARBRA
    175,-
    (M)
  • OKSECARPACCIO MED RØDLØK OG SENNEP
    185,-
    (SU, M, E)
  • BLÅSKJELL MED CHILI OG KORIANDER, SERVERES MED BRØD OG AIOLI
    165,-/300g
    (BL, SU, H, E, SE)
  • SKAGEN SANDWICH PÅ SURDEIGSBRØD MED KOKT EGG
    155,-
    (SK, H, E, M, SU, SE, F, C)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK
    195,-
    (F, SK, BL, M, C, SU, H)

A la carte: Hovedretter

  • YTREFILET AV LAM MED GULROT OG SALVIE
    325,-
    (M, SU, C)
  • KVEITE MED SOMMERGRØNNSAKER, SELLERI OG HASSELNØTTER
    325,-
    (F, M, HN, C)
  • DAGENS FISK
    295,-
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • DAGENS KJØTT
    325,-
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)              
  • GLASERTE BETER MED CASHEWNØTTER, SORT HVITLØK OG SHIITAKE
    245,-
    (SU, CN, E)
  • BLÅSKJELL MED CHILI OG KORIANDER, SERVERES MED BRØD OG AIOLI
    235,-/500g
    (BL, SU, H, E, SE)
  • CHÈVRESALAT MED BETER, FIKEN OG VALNØTTER
    199,-
    (M, SU, VN, SE)
  • SOMMERENS SALAT
    199,-
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK
    199,-
    (F, SK, BL, M, C, H, SU)
  • SKAGEN SANDWICH PÅ SURDEIGSBRØD MED KOKT EGG
    210,-
    (SK, H, E, M, SU, SE, F, C)
  • SANDWICH MED SOPPGRIS, SYLTEAGURK OG BARBEQUESAUS
    199,-
    (H, M, SE, SU, E, C)
  • TIL BARNA: KVEITE MED SMØRSAUS, POTETPURÉ OG DAGENS GRØNNSAKER
    145,-
    (F, M)
  • TIL BARNA: KYLLING MED HOLLANDAISE OG DAGENS GRØNNSAKER
    145,-
    (M, E, SU)

A la carte: Desserter og søte fristelser

  • BRINGEBÆROSTEKAKE MED LAKRIS OG MANDLER
    139,-
    (M, E, A)
  • SJOKOLADEMOUSSE MED FRISKE BÆR OG MYNTE
    139,-
    (M, E, H, SU, SO)
  • DAGENS UTVALG AV NORSKE GÅRDSOSTER
    159,-
    (M, SU, SM, E, HN, VN, A, PISTASJ)
  • PETIT FOUR
    75,-
    (WE ADJUST FOR ALLERGIES)
                        
  • 1 KULE ISKREM/SORBET (SPØR SERVISEN OM DAGENS SMAK)
    55,-
  •  

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)