MENY



A la carte: Forretter

  • KAMSKJELL MED BLOMKÅL, HVITLØK OG SØL
    185,-
    (BL, E, M)
  • GNUDI MED GRESSKAR OG SAFRAN
    185,-
    (H, M, SU)
  • ANDERILLETTE MED FIKEN, BRIOCHE OG PORTVINSIRUP
    185,-
    (H, M, E, SU, C)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK
    155,-
    (F, SK, BL, M, C, SU, H)

A la carte: Hovedretter

  • OKSE MED JORDSKOKK OG BORDELAISESAUS
    299,-
    (M, SU, C)
  • REINSDYR MED KIRSEBÆRSAUS OG PETIT POIS
    299,-
    (M, SU, C)
  • TORSK MED BLOMKÅL, SORTKÅL OG GULROT
    299,-
    (F, M)
  • DAGENS FISK
    DAGENS PRIS
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • BLOMKÅL MED TRØFFELSKUM OG GRØNNKÅL
    235,-
    (M, H)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK
    199,-
    (F, SK, BL, M, C, H, SU)

A la carte: Desserter og søte fristelser

  • BAKT OSTEKAKE MED HAVRE OG SOLBÆR
    139,-
    (M, H, HV)
  • SJOKOLADEMOUSSE MED STEINSOPP OG TJUKKMJØLK
    139,-
    (M, E)
  • DAGENS UTVALG AV NORSKE GÅRDSOSTER
    155,-
    (M, SU, SM, E, HN, VN, A, PISTASJ)
  • PETIT FOUR
    75,-
    (M, H, HV, HN, SU, A, E)
  •  

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)