MENY



A la carte: Forretter

  • KAMSKJELL MED BLOMKÅL, HVITLØK OG SØL
    195,-
    (BL, E, M)
  • BRIOCHE MED REINSDYR OG KREMET SOPP
    195,-
    (H, E, M, SE, C)
  • SITRUSGRAVET LAKS MED AKEVITT, DILL OG SENNEPSSAUS
    185,-
    (F, SU, SE, H)
  • CHARCUTERIE MED OST OG TILLBEHØR
    245,-/ 395,-
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • LITEN FISKESUPPE À LA PARK
    175,-/ 215,-
    (F, SK, BL, M, C, SU, H)

A la carte: Hovedretter

  • ANDEBRYST MED KASTANJE OG PLOMMESAUS
    385,-
    (M, C, SU)
  • NORSK HJORT MED PÆRE- OG PERSILLEROTPURÈ OG RØDVINSJY
    395,-
    (M, C, SU)
  • TORSK MED PETIT POIS, GULROT OG BACON
    365,-

    (F, M, SU)

  • DAGENS FISK
    355,-
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • BLOMKÅL SERVERT MED KOKOS OG POTETPURÈ MED STEINSOPP
    285,-
    (M, SE)
  • TIL BARNA: KVEITE MED SMØRSAUS, POTETPURÉ OG DAGENS GRØNNSAKER
    145,-
    (F, M)
  • TIL BARNA: KYLLING MED HOLLANDAISE OG DAGENS GRØNNSAKER
    145,-
    (M, E, SU)

A la carte: Desserter og søte fristelser

  • SJOKOLADEMOUSSE MED KIRSEBÆR OG PEANØTTER
    165,-

    (M, E, SO, P)

  • MULTEMOUSSE MED HVIT SJOKOLADE OG MANDLER
    165,-
    (E, M, A, SO)
  • DAGENS UTVALG AV NORSKE GÅRDSOSTER
    195,-
    (M, SU, SM, E, HN, VN, A, PISTASJ)
  • PETIT FOURS
    95,-
    (WE ADJUST FOR ALLERGIES)
                        
  • 1 KULE ISKREM/SORBET (SPØR SERVISEN OM DAGENS SMAK)
    55,-
  •  

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)