MENY



A la carte: Forretter

  • KAMSKJELL MED BLOMKÅL, HVITLØK OG SØL
    185,-
    (BL, E, M)
  • HODESYLTE MED SENNEP, FLATBRØD OG SYLTET RØDLØK
    185,-
    (C, H, R, B, SU, SE)
  • BAKT CHÈVRE MED BETER, FIKEN OG VALNØTTER
    185,-
    (M, SU, VN)
  • ANDERILLETTE MED FIKEN OG PORTVINSIRUP
    185,-
    (H, M, E, SU, C)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK
    155,-
    (F, SK, BL, M, C, SU, H)

A la carte: Hovedretter

  • ANDEBRYST MED SPICY KIRSEBÆRSAUS OG HONNINGGLASERTE ROTFRUKTER
    299,-
    (M, SU, C)
  • HJORT FRA ØSTERDALEN MED POSJERT PÆRE, SORTKÅL OG VILTSJY
    299,-
    (M, SU, SE, C)
  • TORSK MED PETIT POIS, BACON OG ROSETTKÅL
    299,-
    (F, M)
  • DAGENS FISK
    DAGENS PRIS
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • SELLERI I VARIASJON MED SORT HVITLØK OG GRØNNKÅL
    235,-
    (C, SU, E, M)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK
    199,-
    (F, SK, BL, M, C, H, SU)

A la carte: Desserter og søte fristelser

  • MULTER MED KRUMKAKECHIPS, KRYDDERKAKE OG ROSMARINKREM
    139,-
    (M, H, E, SU)
  • MANJARI SJOKOLADEMOUSSE MED HASSELNØTTKREM
    139,-
    (M, E, HN)
  • DAGENS UTVALG AV NORSKE GÅRDSOSTER
    155,-
    (M, SU, SM, E, HN, VN, A, PISTASJ)
  • PETIT FOUR
    75,-
    (M, SU, E, A, HN, H)
  •  

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)