MENY



A la carte: Forretter

serveres hele dagen

  • KAMSKJELL MED BLOMKÅL, HVITLØK OG SØL
    185,-
    (BL, E, M)
  • BRIOCHE MED KREMET SKOGSOPP, SHIITAKE OG LØYROM
    185,-
    (E, M, H, F, SU)
  • SKAGEN SANDWICH PÅ SURDEIGSBRØD MED KOKT EGG
    145,-
    (SK, H, E, M, SU, SE, F, C)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK MED BRØD OG SMØR
    155,-
    (F, SK, BL, M, C, SU, H)
  • BLÅSKJELL MED CHILI, INGEFÆR OG KORIANDER, SERVERES MED BRØD OG AIOLI
    165,-
    (BL, SU, C, H, E, SE)

A la carte: Hovedretter

serveres hele dagen

  • KVEITE MED KANTARELL- OG BLÅSKJELLFRIKASSÉ
    299,-
    (F, M, BL, C, SU)
  • YTREFILET AV LAM MED JORDSKOKK, ROSMARIN OG ROTGRØNNSAKER
    299,-
    (M, SU, C)
  • DAGENS KJØTT/FISK
    DAGENS PRIS
    (ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
  • BAKT BLOMKÅL MED GRØNNKÅLCHIPS OG SORT TRØFFEL
    235,-
    (M)
  • SALAT MED NORSK CHÈVRE, BETER OG VALNØTTER, SERVERES MED BRØD OG SMØR
    195,-
    (M, SU, VN, H)
  • SANDWICH MED LETTRØKT SOPPGRIS OG HJEMMELAGET SYLTEAGURK
    189,-
    (H, M, SE, SU, E)
  • FISKESUPPE A LÀ PARK MED BRØD OG SMØR
    199,-
    (F, SK, BL, M, C, H, SU)
  • BLÅSKJELL MED CHILI, INGEFÆR OG KORIANDER, SERVERES MED BRØD OG AIOLI
    199,-
    (BL, SU, C, H, E, SE)

A la carte: Desserter og søte fristelser

  • EPLEKAKE MED NØTTER OG KARAMELL
    139,-
    (M, H, E, A, HN, PISTASJ)
  • SJOKOLADEMOUSSE MED MØRKE BÆR OG JORDSKOKK
    139,-
    (M, E, H)
  • DAGENS UTVALG AV NORSKE GÅRDSOSTER
    155,-
    (M, SU, SM, E, HN, VN, A, PISTASJ)
  •  

    Allergener/Allergens in this Menu:
    Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)