MENY
A la carte: Forretter
serveres hele dagen
- KAMSKJELL MED BLOMKÅL OG SØL185,-(BL, SU, E, M)
- KREMET SKOGSSOPP MED LØYROM PÅ BRIOCHE185,-(F, E, M, H)
- CHÈVRE MED BETER, FIKEN OG VALNØTTER165,-(M, SU, VN)
- FISKESUPPE A LÀ PARK155,-(F, SK, BL, M, C, SU, H)

A la carte: Hovedretter
serveres hele dagen
- KVEITE MED KANTARELL, BLÅSKJELL OG EPLE295,-(M, F, SU, C, BL)
- OKSE MED POTETPURÉ, KÅL, RØDVINSSJY OG HVITVINSPOSJERT PÆRE295,-(M, SU, C, SE)
- DAGENS KJØTT/FISKDAGENS PRIS(ASK YOUR WAITER FOR ALLERGENS)
- ROTFRUKTER I VARIASJON MED SYLTET RØDLØKSPURÉ OG GRØNNKÅL225,-(M, SU, E, SE, C)
- CHÈVRESALAT MED BETER OG VALNØTTER195,-(M, SU, A, H)

A la carte: Desserter og søte fristelser
- EPLE MED KANEL OG INGEFÆR135,-(M, HV, E, H)
- SJOKOLADEMOUSSE MED KIRSEBÆR OG YOGHURT135,-(M, E, H)
- DAGENS UTVALG AV OSTER155,-(M, SU, SM, HV, E, PISTASJ, HN, VN, A)
- PETIT FOUR75,-(M, SU, E, A, HN, H)
Allergener/Allergens in this Menu:
Sk=Skalldyr(Shellfish) F=Fisk(Fish) M= Melk/Laktose(Milk/Lactose) Su=Sulfitt/Sulfat(Sulphite/Sulphat) E=Egg H=Hvete(Wheat) B=Bygg(Barley) Hv=Havre(Oat) Lu=Lupin(Lupine) Se=Sennep(Mustard) Sm=Sesam(Sesame) Bl= Bløtdyr(Mollusc) R=Rug(Rye) C=Selleri(Celery) Vn=Valnøtter(Walnuts) Hn=Hasselnøtter(Hazelnuts) So=Soya P=Peanøtter(Peanuts) Cn=Cashewnøtter(Cashew nuts) N=Nøtter(Nuts) A=Mandel(Almond) PI=Pistasj(Pistachio)